Δήλωση- βόμβα του Γιώργου Λουκάτου: Ο Αντιδήμαρχος Βαγγ. Μπουρνούς είναι ανιστόρητος!

«Μια φωτογραφία αξίζει χίλιες λέξεις». Αυτή η ρήση κολλάει γάντι κατά τα λεγόμενα του επίτιμου προέδρου της Θύελλας Ραφήνας Γιώργου Λουκάτου, στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ο κ. Λουκάτος έγινε έξαλλος όταν πληροφορήθηκε τις δηλώσεις του Αντιδημάρχου Βαγγέλη Μπουρνού όταν χθες δεν τον ανέφερε στους χορηγούς της κατασκευής του γηπέδου 5Χ5 στη Διασταύρωση.

Ο κ. Λουκάτος δια μέσου του irafina.gr απαντά με θυμό και οργή στα όσα είπε ο Αντιδήμαρχος χθες παραμονή της γιορτής της Αναλήψεως στο πανηγύρι που οργάνωσε η Θύελλα λέγοντας:

«Ο Βαγγέλης Μπουρνούς όσον αφορά την κατασκευή αυτού του χώρου (σ.σ. εννοεί το γήπεδο 5Χ5) είναι ανιστόρητος. Ξέχασε να αναφέρει το όνομα του συνχορηγού. Κι αυτό είναι μέγα λάθος. Από τότε που έγιναν τα εγκαίνια του γηπέδου δεν έχω ακούσει ούτε ένα ευχαριστώ. Όποιος δεν ξέρει δεν έχει παρά να δει τα ονόματα που αναγράφονται στην πινακίδα που βρίσκεται στο γήπεδο. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο».

gipedo mikro diastaurosi pianakida2

Ο επίτιμος πρόεδρος των Λιγνιτωρύχων αισθάνεται αδικημένος με όλα αυτά, γιατί όλοι γνωρίζουν την τεράστια συμβολή του όχι μόνο στην ομάδα αλλά στον αθλητισμό γενικότερα και βασικά σ αυτό τον τόπο. Κι όπως είπε χαρακτηριστικά στο irafina.gr, δεν ζητάει τίποτα άλλο παρά την αναγνώριση του έργου του με ένα απλό «ευχαριστώ».

Κι η αλήθεια είναι μετά από όσα έχει κάνει, δικαίως αισθάνεται πίκρα και οργή γι αυτούς που ξεχνούν να αναφέρουν το όνομά του, σε ένα έργο το οποίο η μισή δαπάνη ανήκει σε αυτόν.

Γι αυτό και επαναλαμβάνει την λέξη «ανιστόρητος», τονίζοντά την σε κάθε του αναφορά προς τον κ. Μπουρνού.

Παρακολουθήστε την ομιλία του Αντιδημάρχου Βαγγ. Μπουρνού μόνο στο irafina.gr 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.