Τέσσερα δρομολόγια πήρε η FastFerries από Ραφήνα

Τελικά η εταιρεία Fast Ferries πήρε 4 δρομολόγια για το πλοίο Fast Ferries Andros από το Σ.Α.Σ που έγινε την Παρασκευή 22 Μαΐου στη Νάξο. Τα παρακάτω δρομολόγια ξεκινούν τον Ιούνιο του 2015 και θα ισχύουν μέχρι τον Ιούνιο του 2016. Οι διαδρομές έχουν ως εξής::

(α) Ραφήνα-Σύρος-Τήνος-Μύκονος
(β) Ραφήνα-Τήνος-Μύκονος
(γ) Ραφήνα-Άνδρος-Τήνος-Μύκονος
(δ) Ραφήνα Τήνος-Μύκονος-Νάξος.

Στα σχέδια της εταιρείας είναι να κάνει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού (δύο μήνες) τις δύο πρώτες γραμμές. Ήτοι, Ραφήνα-Σύρος-Τήνος-Μύκονος τρεις μέρες την εβδομάδα και τις υπόλοιπες Ραφήνα-Τήνος-Μύκονος. Η τρίτη γραμμή θα ενεργοποιηθεί μόλις το Αικατερίνη αλλάξει κάποια στιγμή με τοAndros. Η τέταρτη μπορεί να ενεργοποιηθεί αναλόγως των εξελίξεων μάλλον με το Αικατερίνη.

Από τα παραπάνω προκύπτει πως η Ραφήνα συνδέεται πλέον απευθείας με Σύρο. Κάτι που βολεύει πολλούς, μιας η πρωτεύουσα των Κυκλάδων συνδέεται έστω και 3 φορές την εβδομάδα απευθείας με Ραφήνα.. Επίσης, επεκτείνεται η ενδοκυκλαδική επικοινωνία μιας και η Σύρος και η Νάξος δεν είχαν γραμμή από Ραφήνα. Και βεβαίως είναι σίγουρο πως είτε μέσα στο καλοκαίρι είτε το φθινόπωρο

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.