Την ερχόμενη Πέμπτη συνεδριάζει το περιφερειακό συμβούλιο Αττικής – Τι θα συζητηθεί

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής πρόκειται να συνεδριάσει την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015 και ώρα 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός).

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης
1. Κλείσιμο μη κινούμενων τραπεζικών λογαριασμών που τηρούνται στην Τράπεζα της Ελλάδος με βάση την υπ’ αριθμ. 598/2015 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ. Καραμάνος)
2. Ενημέρωση του Περιφερειακού Συμβουλίου για την πορεία των Προνοιακών Ιδρυμάτων της Περιφέρειας Αττικής.
(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κα Κ. Θανοπούλου)
3. Έγκριση σκοπιμότητας δαπάνης ποσού 1.800,00 € για την ενίσχυση της Επιστημονικής Ένωσης ΨΝΑ για την έκδοση του ψυχιατρικού περιοδικού «Τετράδια Ψυχιατρικής».
(Εισηγητής η Αντιπεριφερειάρχης κα Κ. Θανοπούλου)
4. Έγκριση σκοπιμότητας για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής στο 8ο Πανελλήνιο 7ο Πανευρωπαϊκό Επιστημονικό και Επαγγελματικό Νοσηλευτικό Συνέδριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη 7-10 Μαΐου 2015 και ορισμός εκπροσώπου.
(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κα Κ. Θανοπούλου)
5. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για το έργο: «Μονάδα Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας μέσω αεριοποίησης βιομάζας, ισχύος 1000 KW, της εταιρείας «EXPECTISE DEVELOPMENT LTD» που θα εγκατασταθεί επί της οδού Σωρού 12, Δήμου Μεταμόρφωσης, Περιφέρεια Αττικής».
(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Α. Αναγνωστόπουλος)
6. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου «Μονάδα Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας από Βιορευστά – vegetable oil, ισχύος 360 kW, της εταιρίας “ΗΛΕΚΤΡΟΪΛ ΙΚΕ” επί της οδού Αβέρωφ 10, Δήμου Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιώς, Περιφέρειας Αττικής».
(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Α. Αναγνωστόπουλος)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.