Τη Δευτέρα 8/6 συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή

«Καυτά» είναι τα θέματα που θα συζητηθούν στην Οικονομική Επιτροπή της Δευτέρας 8 Ιουνίου. Από την τροποποίηση για δημιουργία σχολικής μονάδας στην Καλλιτεχνούπολη, για την ολοκλήρωση του φακέλου για την κατασκευή παιδικού σταθμού στο Πικέρμι, έως την κλοπή νερού και την επέκταση δικτύου ύδρευσης και την σύνδεση με την Δεξαμενή στην Καλλιτεχνούπολη.

Η πρόσκληση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ- ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ
Αραφηνίδων Αλών 10-12, 190 09 Ραφήνα
Τηλέφωνο:2294321029
Fax:22940 23481
Επικοινωνία: Β. Φωτιάδη
Ραφήνα, 4 Ιουνίου 2015
Αρ.πρωτ.: 6102

Προς:
ΜΕΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

O Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου, σας καλεί σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής τη Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015 και ώρα 09:00 στο Δημοτικό Κατάστημα Ραφήνας προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα κάτωθι θέματα:

1. Λήψη απόφασης περί διάθεσης πιστώσεων.
2. Λήψη απόφασης περί έγκρισης 6ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού έτους 2015.
3. Λήψη απόφασης περί έγκρισης τεχνικών προδιαγραφών και ανάθεσης της μελέτης «Πολεοδομική μελέτη για την τροποποίηση εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου οικισμού Καλλιτεχνούπολης Δήμου Ραφήνα Πικερμίου στο Ο.Τ. 107Α με σκοπό την αλλαγή χρήσης για τη χωροθέτηση και κατασκευή σχολικής μονάδας».
4. Λήψη απόφασης περί έγκρισης τεχνικών προδιαγραφών για την παροχή υπηρεσίας συμβούλου που θα υποστηρίξει την Τεχνική Υπηρεσία στην ολοκλήρωση του φακέλου του έργου «1ος Παιδικός Σταθμός Δ.Ε. Πικερμίου».
5. Λήψη απόφασης περί έγκρισης τεχνικών προδιαγραφών και ανάθεσης της μελέτης «Γεωτεχνική Μελέτη για την κατασκευή του 1ου Παιδικού Σταθμού στη Δ.Ε. Πικερμίου του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου».
6. Λήψη απόφασης περί συγκρότησης τριμελούς Επιτροπής διαγωνισμού για το έργο« Επέκταση δικτύου ύδρευσης και σύνδεση με τη Δεξαμενή Καλλιτεχνούπολης».
7. Λήψη απόφασης περί α) υποβολής έγκλησης για υπόθεση κλοπής νερού, β) ανάθεσης σε δικηγόρο για τη σύνταξη και υποβολής της έγκλησης και γ) έγκριση αμοιβής πληρεξούσιου δικηγόρου.
8. Λήψη απόφασης περί α) αποστολής εξωδίκου στην Εθνική Τράπεζα για την υπόθεση της κατάσχεσης Μπίκου εις χείρας του Δήμου ως τρίτου, β) ανάθεσης σε δικηγόρο της σύνταξης του εξωδίκου και γ) έγκρισης αμοιβής πληρεξούσιου δικηγόρου.
9. Λήψη απόφασης περί ανάθεσης παροχής γνωμοδότησης σχετικά με τις περαιτέρω ενέργειες του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου μετά την ανάκληση της 9/1996 Απόφασης ΔΣ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.