Τους… παρέσυρε το ρέμα (Βαλανάρης) στο δημοτικό συμβούλιο! Πέρασε κατά πλειοψηφία με φωνές, εντάσεις και χειροκροτήματα (βίντεο)

Πρώτο πρώτο στο δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης ήταν το θέμα της οριοθέτησης του ρέματος Βαλανάρη και το οποίο κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων, οι οποίοι είχαν έρθει για να ακούσουν, ενίοτε να χειροκροτήσουν κάποιους αλλά και να πουν τις δικές τους απόψεις.

Οι κάτοικοι που εναντιώνονται και διαμαρτύρονται για τυχόν παρεμβάσεις στην μελέτη που έγινε, είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς, μοίραζαν φυλλάδια και είχαν κολλήσει στην είσοδο του Δημαρχείου αφίσες με συνθήματα και φωτογραφίες.

dimotiko symboulio 270515 kosmos exo2

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Καλφαντής διάβασε την εισήγηση της τεχνικής υπηρεσίας, ενώ κλήθηκε ο μελετητής Σπύρος Μίχας να μιλήσει και να απαντήσει σε ερωτήσεις και απορίες που θα είχαν οι σύμβουλοι. Αυτό πάντως που υποστήριξε ο κ.Μίχας ήταν ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας και δεν θα πειραχτεί τίποτα όσον αφορά τον περιβαλλοντολογικό χώρο.

mixas meletitis

Η συζήτηση κράτησε πάνω από δύο ώρες, ενώ δεν έλειψαν και οι εντάσεις. Ερωτήσεις και τοποθετήσεις έκαναν οι σύμβουλοι αλλά και εκπρόσωποι φορέων της περιοχής.
Η πρόταση της Δημοτικής Αρχής πέρασε κατά πλειοψηφία.

Κατά ψήφισαν οι Τόκα, Τσαλαπατάνης, Βασιλόπουλος, Αδαμόπουλος, Κατσούδα ενώ «παρών» ψήφισαν οι Βουδούρης και Μαυρουδής.

Παρακολουθήστε το βίντεο με τις τοποθετήσεις των ομιλητών

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.