Το γήπεδο στην Διασταύρωση προχωράει με γοργούς ρυθμούς

“Ναι, είναι αλήθεια. Νέο γήπεδο στην Διασταύρωση. Αυτό που όλοι θέλαμε κι αυτό που όλοι επιθυμούσαμε γίνεται πραγματικότητα”. Αυτά γράφαμε πριν δύο μήνες, κι είπαμε να κάνουμε μια βόλτα στην περιοχή για να δούμε ιδίοις όμμα σι τι γίνεται.

Πράγματι το γήπεδο στην Διασταύρωση, που θα λύσει το μείζον πρόβλημα με τις προπονήσεις των ομάδων μας προχωρά σχετικά με γοργούς ρυθμούς. Είναι τοις πάσι γνωστό ότι πια στο γήπεδο της Ραφήνας (Παναγ. Σκούφος) σε καθημερινή βάση συμβαίνει το αδιαχώρητο. Ξεκινάει προπόνηση η Τριγλία, μετά η Θύελλα και κατά τις δέκα αρχίζει ο Αετός Πικερμίου. Παράλληλα γυμνάζονται οι παίδες, τα τζούνιορς, οι παμπαίδες, οι Νέοι και πάει λέγοντας.

Μοιραία όλοι έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους σ αυτό το γήπεδο. Μήπως και μπει μια τάξη στις προπονήσεις και γυμνάζονται στην κανονική ώρα και με την σχετική άνεση.

Εμείς πήγαμε στο σημείο όπου γίνονται τα έργα, ήταν αργία βέβαια και δεν υπήρχαν εργάτες όμως με τον φωτογραφικό φακό του rafina.gr, καταγράψαμε εικόνες για να δούμε σε ποιο στάδιο έχει φτάσει. Σας παρουσιάζουμε και μια φωτογραφία προ διμήνου για να καταλάβετε τι έχει γίνει.

gipedo diastaurosi

Αυτά εμείς περιμένουμε να προχωρήσουν ως το τέλος οι εργασίες για να γίνει το γήπεδο πραγματικότητα, όπως αναφέραμε και τότε που πρωτογράψαμε την είδηση.

gipedo diastaurosi3

Να τονίσουμε ότι με την ευγενική χορηγία της οικογένειας Μαρτίνου κατασκευάζονται οι νέες αθλητικές εγκαταστάσεις στην περιοχή της Διασταύρωσης Ραφήνας, στον χώρο του πρώην Π.Ν.Α.οι οποίες με απόφαση του 1ου ΠΕΣΥ παραχωρήθηκαν για 5 χρόνια στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου.

gipedo diastaurosi4

gipedo diastaurosi5

gipedo diastaurosi6

gipedo diastaurosi7

gipedo diastaurosi8

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.