Το περίπτερο, οι πεζοί και το πεζοδρόμιο που δεν υπάρχει!

Επειδή πια το κέντρο της Ραφήνας έχει γίνει κάτι σαν πλατεία Ομονοίας και η πρόσβαση είναι όλο και πιο δύσβατη και για τα αυτοκίνητο αλλά κυρίως για τους πεζούς, καλό είναι να διευκολύνουμε την κατάσταση όπως μπορεί ο καθένας μας…

Το λέω αυτό γιατί προχθές έφυγα από το σπίτι μου για να πάω στην πλατεία και διαπίστωσα για άλλη μια φορά πόσο επικίνδυνο είναι να είσαι πεζός.

Στην διασταύρωση των οδών Χρυσοστόμου Σμύρνης και Χρήστου Μάντικα, που βρίσκεται το περίπτερο απέναντι απέναντι από το γήπεδο, αναγκάστηκα να διασχίσω τον κεντρικό δρόμο με τα αυτοκίνητα να έρχονται προς τα πάνω μου, γιατί πολύ απλά πεζοδρόμιο δεν υπήρχε!

Από τη στιγμή δε, που σταματήσει κάποιο αυτοκίνητο να ψωνίσει στο περίπτερο δημιουργείται κυκλοφοριακό κομφούζιο. Όχι πεζός δεν περνάει από εκεί αλλά ούτε και τροχοφόρο!

Μήπως λοιπόν είναι ευκαιρία να δοθεί λύση μιας και το… πράγμα έχει γίνει πολύ επικίνδυνο. Θεωρούμε πως ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου και ο Δήμος θα πρέπει να έρθουν σε συνεννόηση για να δουν πως ο μεν πρώτος να μην χάσει την δουλειά του και οι δημότες να περπατούν με ασφάλεια χωρίς να κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.