Ποιος είναι ο Μάρκος Δήμος που ανέλαβε την Τριγλία Ραφήνας – Τι είπαν για αυτόν Μακρής, Βασιλείου & Καμβύσης

Άμεσα βρήκαν τον αντικαταστάτη του Γιώργου Αρχοντάκη στο πρόσωπο του Μάρκου Δήμου στην Τριγλία Ραφήνας, αφού δεν πέρασε ούτε ένα 24ωρο από την ανακοίνωση με την οποία οι “κιτρινόμαυροι” έκαναν γνωστό το διαζύγιο με τον έμπειρο προπονητή, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πανθηραϊκό.

Για τον Μάρκο Δήμου έχουν μιλήσει στο aek1924.gr, όταν εκείνος ανέλαβε τις τύχες του τμήματος Κ17  της ΑΕΚ, ποδοσφαιριστές που είναι γνώριμοι στο ραφηνιώτικο ποδοσφαιρικό κοινό, οι Παναγιώτης Μακρής, Θωμάς Βασιλείου και Σάραντος Κομβύσης, που είχαν συνεργαστεί μαζί του, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια.

Σύμφωνα με τα όσα είχαν πει, πρόκειται για έναν προπονητή που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό των παικτών του, δουλεύει πολύ στην τακτική και χτίζει τις ομάδες του από την άμυνα.

Δείτε αναλυτικά το προφίλ του νέου προπονητή της Τριγλίας Ραφήνας, μέσα από τα λόγια των παλιών του παικτών, που κάποιους από αυτούς μπορεί να τους έχει φέτος στο δυναμικό του.

Παναγιώτης Μακρής

«Είναι ένας άνθρωπος ήρεμος, προσιτός στον ποδοσφαιριστή και του αρέσει να δουλεύει πάνω στις αδυναμίες του κάθε παίκτη. Έχει ένα πρόγραμμα προπόνησης που θέλει όλοι οι παίκτες του να το ακολουθούν πιστά, χωρίς να κάνουν υπερβολές. Θεωρεί ότι το απλό ποδόσφαιρο είναι και το ωραίο, γιατί είναι δύσκολο να παίζεις απλά. Οι ομάδες του βασίζονται στην άμυνα, καθώς δουλεύει πολύ την αμυντική λειτουργία προκειμένου να κρατάει πίσω το μηδέν και μπροστά να έρθει έστω το ένα γκολ, αλλά για τον Μάρκο όλα ξεκινάνε από το μηδέν στην άμυνα. Γενικότερα δουλεύει πολύ την τακτική. Θέλει ο κάθε ποδοσφαιριστής να έχει έναν συγκεκριμένο ρόλο ανάλογα με τη θέση του, χωρίς να κάνει υπερβολές. Του αρέσει να αναλύει τους αντιπάλους σε βίντεο, προκειμένου οι παίκτες του να ξέρουν τα αδύναμα, αλλά και τα δυνατά στοιχεία κάθε ομάδας που θα αντιμετωπίσουν».

Θωμάς Βασιλείου

thomasvasileiou_triglia

«Είναι απίστευτος άνθρωπος, δίπλα σου σε ότι χρειαστείς. Αυτό το λένε όλοι οι προπονητές, αλλά αυτός το εννοεί και ειδικά στις μικρές ηλικίες είναι πολύ σημαντικό. Σαν προπονητής είναι πολύ αυστηρός. Θέλει τα πράγματα να γίνονται έτσι όπως τα έχει πει και όποιος το κάνει αυτό παίζει. Δουλεύει πολύ στην τακτική και θέλει και οι 11 ποδοσφαιριστές του να τρέχουν το ίδιο. Όταν γίνεται αυτό το αποτέλεσμα είναι τρομερό. Τη δεύτερη χρονιά που συνεργαστήκαμε στους Νέους του Ατρόμητου βγήκαμε δεύτεροι και χάσαμε το πρωτάθλημα στις λεπτομέρειες. Ακόμα ένα βασικό στοιχείο, είναι ότι κάνει τρομερές προπονήσει. Δεν δουλεύει σαν να μην είναι στην Ελλάδα που τους νοιάζει μόνο το παιχνίδι. Εύχομαι τα πράγματα στην καριέρα του να πάνε όπως τα θέλει και υγεία πάνω από όλα σε αυτόν και την οικογένειά του».

Σάραντος Κομβύσης

sarantos_kambysis

«Ο Δήμος είναι ο καλύτερος προπονητής έως τώρα που έχω συνεργαστεί και από τους καλύτερους ανθρώπους. Οι ομάδες που αναλαμβάνει βασίζονται στην πειθαρχία, την ομαδικότητα και την ατομική τακτική. Νιώθω τυχερός που συνεργάστηκα μαζί του για δύο χρόνια. Εύχομαι να κάνει την καριέρα που θέλει και του αναλογεί».

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.