Επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή της Τριγλίας Ραφήνας, Μάρκου Δήμου (φωτό & βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, η επίσημη παρουσίαση από την Διοίκηση της Τριγλίας Ραφήνας, του νέου προπονητή της ομάδας Μάρκο Δήμου.

Η συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου στο δημοτικό γήπεδο της Ραφήνας, παρουσία του προέδρου της Τριγλίας, Γιώργου Χαχολάκη, του Αντιπροέδρου Λευτέρη Βρετζάκη, του Γενικού Γραμματέα Κώστα Κοζή, του ταμία Γιώργου Πιστικού και του Γενικού Αρχηγού Στάθη Κωνσταντινίδη.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της Τριγλίας Γιώργος Χαχολάκης, ο οποίος παρουσίασε το νέο προπονητή της ομάδας, τον κ. Μάρκο Δήμο, ο οποίος όπως ανέφερε παρά το νεαρό της ηλικίας του, τον συνοδεύει ένα πάρα πολύ καλό βιογραφικό και συνέχισε λέγοντας ότι τα τελευταία χρόνια η Τριγλία προσπαθεί να επενδύσει στο προπονητικό κομμάτι της ομάδας.

Η Διοίκηση προσπαθεί να φέρει στην ομάδα ανθρώπους που να έχουν και την εμπειρία αλλά και συγχρόνως να είναι νέοι σε ηλικία και να έχουν όρεξη, έτσι ώστε να μπορούν να δουλέψουν όσο γίνεται πιο δυνατά και σωστά. Επίσης ένα σημαντικό κομμάτι είναι να έχουν τα πτυχία και τις γνώσεις. Ο νέος προπονητής της Τριγλίας είναι κάτοχος του πτυχίου UEFE Pro.

Ο κ. Χαχολάκης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον μέχρι πρότινος προπονητή της Τριγλίας, τον κ. Γιώργο Αρχοντάκη, στον οποίο ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Συνέχισε λέγοντας ότι η ομάδα θέλει να ξαναφτιάξει το «μοντέλο» που είχε παλιότερα όταν προπονητής της Τριγλίας ήταν ο Στάθης Ασλάνογλου, δηλαδή να έχει η ομάδα έναν προπονητή που θα βρίσκεται στον πάγκο της για πολλά χρόνια και να δημιουργήσει κάτι που θα μείνει παρακαταθήκη στην ομάδα, στα πρότυπα των ξένων ομάδων.

Ευχαρίστησε τον Μάρκο Δήμο που δέχθηκε την πρόταση της Τριγλίας και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο νέος προπονητής της Τριγλίας κ. Μάρκος Δήμου, ο οποίος ευχαρίστησε με την σειρά του την Διοίκηση της ομάδας για την τιμή αρχικά να τον καλέσουν να μιλήσουν και τελικά να εμπιστευτούν την τύχη της ομάδας στα χέρια του.

Συνέχισε λέγοντας ότι η Τριγλία έχει αποκτήσει μία δυναμική και στο αγωνιστικό αλλά και στο εξωαγωνιστικό κομμάτι. Διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι που περιβάλουν την ομάδα το κάνουν όχι απλά με επαγγελματική πρόθεση αλλά και με αγάπη για την ομάδα.

Διαπίστωσε ότι η Τριγλία τα τελευταία χρόνια δουλεύει πάνω σε επαγγελματικά πρότυπα και θα συνεχίσει να κτίζει πάνω στην δυναμική που έχει η ομάδα και συνέχισε λέγοντας ότι η περιοχή της Ανατολικής Αττικής βρίσκεται σε ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, κάτι που ευνοεί και την Τριγλία. Όσο αφορά το τεχνικό κομμάτι είπε ότι θα δουλέψει με νεαρά παιδιά, από τις Ακαδημίες της ομάδας αλλά και με έμπειρους ποδοσφαιριστές.

Μετά το τέλος των ομιλιών απάντησαν σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Αρχικά ερώτηση δέχθηκε ο πρόεδρος της Τριγλίας κ. Γιώργος Χαχολάκης για τους λόγους για τους οποίους επέλεξε τον κ. Δήμου για νέο προπονητή της ομάδας, για την φιλοσοφία που θα έχει η Τριγλία τη νέα σεζόν όσο αφορά την στελέχωση της αντρικής ομάδας με νέα παιδιά από τις Ακαδημίες.

Αντίστοιχη ερώτηση δέχθηκε και ο κ. Μάρκου ο οποίος ανέφερε ότι είναι νωρίς ακόμα για την στελέχωση της ομάδας με νέους ποδοσφαιριστές. Θα προηγηθεί η αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας και η ενίσχυση της με έμπειρους παίχτες.

Αυτό όμως που θεωρεί σημαντικό είναι η αξιοκρατία που θα πρέπει να υπάρχει στις Ακαδημίες της Τριγλίας και η σωστή συμπεριφορά απέναντι στα παιδιά που αγωνίζονται εκεί.
Απαντώντας σε ερώτηση γιατί επέλεξε την Τριγλία για να συνεχίσει την καριέρα του ανέφερε ότι σημαντικό ρόλο έπαιξε η προσέγγιση των ανθρώπων της ομάδας αλλά και το καλό της όνομα.

Η αποκάλυψη όμως έγινε στο τέλος από τον Γιώργο Χαχολάκη, ο οποίος ανέφερε ότι ο Στάθης Ασλάνογλου ήταν αυτός ο οποίος από πέρσι πρότεινε τον κ. Μάρκο Δήμο για τον πάγκο της Τριγλίας, τον οποίο ο κ. Δήμου τον είχε προπονητή στον Ακράτητο και ήταν αυτός που τον εμπιστεύτηκε να παίξει σε μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά.

[fbalbum url=https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1933873243558189.1073742866.1507274772884707&type=1&l=eb895c201e]

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.