Του έκλεψε το πορτοφόλι στην Παλλήνη, πιάνοντας του τα γεννητικά όργανα

Μία ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ πραγματικά ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας και αφορά κλοπή πορτοφολιού από ηλικιωμένο άνδρα στην Παλλήνη, από μία γυναίκα που του… τράβηξε τα γεννητικά όργανα!!!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «notioanatolika.gr», ένας 88χρονος γέροντας πριν λίγες ημέρες, είδε ένα μαύρο αυτοκίνητο να σταματά μπροστά του, ενώ αυτός βρισκόταν έξω από το σπίτι του.

Ήταν 12 το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου όταν ο γέροντας βγήκε για μια βόλτα από το σπίτι του σε κεντρικό δρόμο της Παλλήνης.

Εκείνη τη στιγμή ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας άνδρας με συνοδηγό μια γυναίκα και ένα μικρό παιδί στο πίσω κάθισμα σταμάτησε μπροστά του.

Από τη θέση του συνοδηγού κατέβηκε η γυναίκα και κατευθύνθηκε προς τον 88χρονο. Με μια αστραπιαία κίνηση αυτή του έπιασε με δύναμη τα γεννητικά όργανα με αποτέλεσμα ο γέροντας να σφαδάξει από τον πόνο.

Κυριολεκτικά διπλώθηκε στα δύο ο άνθρωπος με αποτέλεσμα να του πέσει από την τσέπη του το πορτοφόλι του το οποίο η γυναίκα άρπαξε και τρέχοντας μπήκε στο αυτοκίνητο το οποίο εξαφανίστηκε σε δευτερόλεπτα με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η γυναίκα ήταν μελαχρινή με μαύρα μαλλιά, μαυροντυμένη και τα χαρακτηριστικά της παρέπεμπαν σε Ρομά.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.