Μάρκος Δήμος-Στάθης Ασλάνογλου: Κρατάει χρόνια αυτή η φιλία

Ο προπονητής της Τριγλίας και ο “παππούς”, δεν είναι μόνο νέοι συνεργάτες στην ομάδα… Τους συνδέουν πολλά από το παρελθόν.

Όπως ενημερωθήκατε από το irafina.gr, ο αγαπημένος παππούς των ραφηνιωτών, ο Στάθης Ασλάνογλου επέστρεψε για άλλη μια φορά στις τάξεις της Τριγλίας, για να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το πόστο του τεχνικού διευθυντή, με την προοπτική να βοηθήσεις με τις γνώσεις του και το ήθος του, τον τεχνικό της ομάδας Μάρκο Δήμο, με τον οποίο γνωρίζονται πολλά χρόνια.

Ο κόουτς στην συνέντευξη τύπου της παρουσίασής του από την διοίκηση, έκανε εκτενή αναφορά στον Στάθη Ασλάνογλου, τις καλές φιλικές σχέσεις που έχουν όλα τα χρόνια που γνωρίζονται, ενώ είχε αποκαλύψει πως όταν τον είχε προπονητή στον Ακράτητο, ήταν αυτός που τον εμπιστεύτηκε να παίξει σε μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά. Από τότε ο κ. Δήμος δεν ξεχνά ποτέ τον “παππού” κι όπου βρεθεί και σταθεί μιλάει με τα καλύτερα λόγια για αυτόν.

Από την άλλη ο Στάθης Ασλάνογλου, όπως αποκάλυψε ο Πρόεδρος των κιτρινόμαυρων Γιώργος Χαχολάκης ήταν ο άνθρωπος, ο οποίος από πέρσι πρότεινε τον κ. Μάρκο Δήμο για τον πάγκο της Τριγλίας. Δείγμα του πόσο πολύ τον πιστεύει. Και σαν προπονητή αλλά και σαν χαρακτήρα.

Άλλωστε όπως τόνισε ο Πρόεδρος: “θέλουμε να ξαναφτιάξει την Τριγλία, το… «μοντέλο» που είχε παλιότερα όταν προπονητής της Τριγλίας ήταν ο Στάθης Ασλάνογλου, δηλαδή να έχει η ομάδα έναν προπονητή που θα βρίσκεται στον πάγκο της για πολλά χρόνια και να δημιουργήσει κάτι που θα μείνει παρακαταθήκη στην ομάδα, στα πρότυπα των ξένων ομάδων”.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.