Γκολ και θέαμα! Τριγλία-Θύελλα 2-3

Γκολ και θέαμα από τους Παμπαίδες Θύελλας & Τριγλίας που αναμετρήθηκαν για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. με τους «Λιγνιτωρύχους» να παίρνουν την νίκη με 3-2 και να εξασφαλίζουν και μαθηματικά τρεις αγωνιστικές πριν την λήξη της Α’ φάσης την πρόκρισή τους στο επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Οι ποδοσφαιριστές του Βαγγέλη Αναστασίου που δεν είχαν καλά πατήματα στο πρώτο ημίχρονο κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Κατσαρώνη στο 15′ που στάθηκε και τυχερός καθώς η μπάλα αναπήδησε μπροστά από τον γκολκίπερ της Τριγλίας ο οποίος δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Οι παίκτες της Τριγλίας που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αντέδρασαν άμεσα και κατάφεραν στο 22′ με τον Τσούκα να φέρουν το ματς στα ίσα.

Ένα λεπτό ο αργότερα ο Παπαδημητρίου σημάδεψε το δοκάρι του Χαψιά ενώ και η κεφαλιά του Φράγκου στην εκπνοή του ημιχρόνου είχε την ίδια κατάληξη.

Στην επανάληψη οι «Λιγνιτωρύχοι» μπήκαν πολύ δυνατά και πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Παπαδημητρίου και Σταματόπουλο να σκοράρουν στο 42′ και 44′ αντίστοιχα.

Η Τριγλία που βρέθηκε μέσα σε δύο λεπτά με την πλάτη στον τοίχο προσπάθησε για δεύτερη φορά στο παιχνίδι να αντιδράσει και μείωσε με τον Σταυρίδη στο 64′, ενώ λίγο νωρίτερα ο Τσούκας είχε σημαδέψει το δοκάρι του Ενωτιάδη.

Αξίζει να αναφερθούμε στην μοναδική γυναικεία παρουσία της αναμέτρησης την δεσποινίδα Καραγιάννη η οποία τουλάχιστον στο Α’ ημίχρονο ήταν το μυαλό της Τριγλίας στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την αγωνιστικότητα και το ήθος τους αλλά και στους προπονητές τους.

Τριγλία: Χαψιάς, Στάθης, Νικολάου, Αρβανιτίδης, Κανελλόπουλος, Μπαλλής, Αραπκιλής, Σταυρίδης, Καραγιάννη, Χρηστακίδης, Τσούκας, Nazo, Μπότσης, Παπαθανασίου, Κουνάδης, Αλμάστα.

Θύελλα: Κορασίδης, Βρέττας, Καβαλάρης, Κατσαρώνης, Καρβουνιάρης Σ., Φράγκος, Παπαδημητρίου, Κεχαγιάς, Σταματόπουλος, Κούτρης, Στυλιανού, Καρβουνιάρης Π., Μπερτόλης, Δαγκλής, Ενωτιάδης, Τσουκάλης, Μαρβάκης.

thiellafc.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.