Άμεση απάντηση από τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ Γ. Δουβίτσα στον Α. Βασιλόπουλο για την “Αρετούσα”

Άμεση ήταν η απάντηση του προέδρου του ΔΟΠΑΠ Γ. Δουβίτσα στο «εξαιρετικά επείγον» έγγραφο του Α. Βασιλόπουλου σχετικά με την νέα σύμβαση της μίσθωσης του café-restaurant της Καλλιτεχνούπολης ΑΡΕΤΟΥΣΑ που μπορείτε να δείτε εδώ.

doubitsas

Ο κ. Δουβίτσας αναφέρει ότι “οι ισχυρισμοί του κ. Βασιλόπουλου δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα σχετικά με τον διαγωνισμό της Αρετούσας  και θα δοθεί την Δευτέρα 2 Μαρτίου αναλυτική ανακοίνωση από τον Δ.Ο.Π.Α.Π.”

Αναλυτικά η απάντηση του Γ. Δουβίτσα :

Οι ισχυρισμοί του κου Α. Βασιλόπουλου, προς αποφυγή καθε είδους παραπληροφόρησης εκ μέρους του, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα σχετικά με τον διαγωνισμό της Αρετούσας και θα δοθεί την Δευτέρα 2 Μαρτίου αναλυτική ανακοίνωση από τον Δ.Ο.Π.Α.Π.

Η δε παράγραφος 4.5 που επικαλείται αφορά τμήμα υποδείγματος συμφωνίας μίσθωσης η οποία δεν αφορά την συγκεκριμένη μίσθωση της Αρετούσας και στο 16ο άρθρο καθίσταται σαφές ότι το συμφωνητικό μίσθωσης δύναται να τροποποιείται κατά περίπτωση διαγωνισμού.

Η επίσημη ενημέρωση που έχει γίνει στους συμμετέχοντες και θα επαναληφθεί πριν την έναρξη του διαγωνισμού της Τρίτης 3 Μαρτίου απο τον Δ.Ο.Π.Α.Π καθιστά σαφές, ότι το τίμημα ενοικίου δεν περιλαμβάνει:

1. Κόστος Ηλεκτροδοτήσης
2. Κόστος Υδροδότησης
3. Κόστος Δημοτικών τελών
4. Κόστος Δημοτικού φόρου

Αλλά απαλλάσεται απο ΤΑΠ που επιβαρύνει τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, τον δήμο Ραφήνας –Πικερμίου.

Φιλικά

Γεώργιος Δουβίτσας

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.