Ο Α. Βασιλόπουλος απαντά σε έντονο ύφος στον πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ Γ. Δουβίτσα :”Ασφαλώς θα αστειεύεστε”

Ο Α. Βασιλόπουλος μετά το πρώτο «εξαιρετικά επείγον» έγγραφο σχετικά με την νέα σύμβαση της μίσθωσης του café-restaurant “ΑΡΕΤΟΥΣΑ” (δείτε εδώ) και την απάντηση του προέδρου του ΔΟΠΑΠ Γ. Δουβίτσα (δείτε εδώ), επανέρχεται και ανταπαντά με νέα δημόσια επιστολή του σε έντονο ύφος στον Γ. Δουβίτσα με τίτλο “Ασφαλώς θα αστειεύεστε. Αύριο θα το δείτε με πιο ξεκάθαρη σκέψη.”

Αναλυτικά η νέα επιστολή-απάντηση του Α. Βασιλόπουλου:

Ασφαλώς θα αστειεύεστε. Αύριο θα το δείτε με πιο ξεκάθαρη σκέψη.

Κύριε Δουβίτσα,

Δείτε το θέμα με έναν δικηγόρο της προκοπής γιατί το κείμενο που σας επισυνάπτω, και έχετε ήδη αναρτήσει στο Διαύγεια με αριθμό ΑΔΑ ΩΞ6Μ465035-6ΕΘ, είναι από το υπόδειγμα σύμβασης που βρίσκεται κάτω από την προκήρυξη του ΔΟΠΑΠ, που βρίσκεται κάτω από την σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΟΠΑΠ.

Στο κείμενο αυτό αναφέρετε σαφώς τα στοιχεία του συγκεκριμένου δημοπρατούμενου χώρου της ΑΡΕΤΟΥΣΑΣ με τετραγωνικά, διεύθυνση, κλπ, ακριβώς τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα του παραχωρησιούχου, ακριβώς το μίσθωμα και πολλά άλλα.

Μοναδική εξήγηση στην πραγματικά απίθανη και παράνομη φράση που δώσατε προσπαθώντας να εξηγήσετε τα ανεξήγητα “…το συμφωνητικό μίσθωσης δύναται να τροποποιείται κατά περίπτωση διαγωνισμού…”, είναι ότι “θα τροποποιήσουμε τους όρους ανάλογα με το ποιος θα βγει πλειοδότης”.

Παρεμπιπτόντως, εσείς διαβάσατε το άρθρο 16 που επικαλείσθε; Αναφέρει κάτι απλό και αντίθετο με τα όσα λέτε. Αναφέρει “16) Υπόδειγμα σύμβασης”.

Για την ενημέρωση του ΔΟΠΑΠ, του προέδρου του, αλλά και του αναγνωστικού κοινού, σας επισυνάπτω ολόκληρη την σχετική προκήρυξη, όπως αναρτήθηκε στο Διαύγεια (δείτε την σχετική επισυναπτόμενη προκήρυξη εδώ) . Σας ενημερώνω επίσης, ότι όλοι οι όροι που περιέχονται θα μπορούν να διεκδικηθούν από τον πλειοδότη, ανεξάρτητα από την προφορική ενημέρωση που κάνετε στους υποψηφίους.

Παρακαλώ προβείτε άμεσα στη διόρθωσή της.

Με εκτίμηση,

Ανδρέας Βασιλόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος Ραφήνας-Πικερμίου
Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.