Βόμβα Κεχαγιόγλου! Δικαίωση για το Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο και βολές κατά Γ. Χριστόπουλου

Ταύρος εν υαλοπωλείο ο πρώην Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ανδρέας Κεχαγιόγλου εμφανίσθηκε ξαφνικά στο Δημαρχείο την ώρα που το δημοτικό συμβούλιο έκανε διάλειμμα, και φωνάζοντας ότι δικαιώθηκε για το θέμα του Πνευματικού Πολιτιστικού Κέντρου, ενώ εξαπέλυσε βολές κατά του προηγούμενου Δημάρχου Γιώργου Χριστόπουλου λέγοντας συγκεκριμένα «που είναι ο Χριστόπουλος, την Τρίτη θα δείτε τι θα γίνει».

Ας τα πάρουμε τα πράγματα όμως με τη σειρά. Μετά από μιάμιση ώρα που συζητούσαν στο δημοτικό συμβούλιο τα θέματα που ήταν στην ημερήσια διάταξη και μετά από την ένταση που υπήρξε κατά την συζήτηση για την πολεοδομική μελέτη των περιοχών Πανόραμα, Σκαλοπάτι, Άγιος Χαράλαμπος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Δημ. Μισοκοίλης ανακοίνωνε στο σώμα δεκαπέντε λεπτά διάλειμμα.

dimotiko symboulio kosmos

Λίγα λεπτά αφού βγήκαν από την αίθουσα οι δημ. Σύμβουλοι και ο κόσμος ξεκίνησε να κάνει πηγαδάκια συζητώντας για το θέμα που είχε ανάψει τα αίματα στο δ.σ., νέα ένταση προκλήθηκε όταν ακούστηκαν δυνατές… γνώριμες φωνές. Αμέσως κατάλαβαν όλοι ότι η φωνή που ακούγεται έντονα ήταν του πρώην δημάρχου Ανδρέα Κεχαγιόγλου, ο οποίος ενώ στην αρχή συζητούσε με τους κατοίκους των περιοχών για τις ενέργειες που είχε κάνει εκείνος το διάστημα της θητείας του όσον αφορά το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των περιοχών που προαναφέραμαι, στη συνέχεια ξάφνιασε τους πάντες μιλώντας για… δικαίωση!

Τι ακριβώς εννοούσε;

Είναι γνωστό ότι ο κ. Κεχαγιόγλου ήταν στην πυρά του Γ. Χριστόπουλου, αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του και ιδιαίτερα για τα οικονομικά του Δήμου. Φλέγον ζήτημα αποτελούσε η μη ολοκλήρωση του Πνευματικού Πολιτιστικού Κέντρου. Πολλά είχαν και έχουν λεχθεί για το συγκεκριμένο ζήτημα και από τη μία και από την άλλη πλευρά. Και εκεί πάνω στην κουβέντα ο κ. Κεχαγιόγλου πέταξε την βόμβα! «Και άλλοι με έχουν κατηγορήσει ότι θα με πάνε στα δικαστήρια, αλλά τελικά εκείνοι βρίσκονται τώρα κατηγορούμενοι».

«Την Τρίτη που έχει νέο δημοτικό συμβούλιο θα δείτε» συνέχισε να λέει βγάζοντας από την τσέπη του ένα χαρτί, παρακινώντας τον κόσμο να το διαβάσει. Τι αφορούσε τώρα αυτό το έγγραφο; Αυτό που σόκαρε όσους πρόλαβαν να το δούνε ήταν οι πρώτες υπογραμμισμένες λέξεις που μιλάνε για «γνωμοδότηση υπέρ ή μη της θέσης αυτού σε αργία για σοβαρή παράβαση καθήκοντος», με το όνομα του δημοτικού συμβούλου (πια) Γιώργου Χριστόπουλου να φιγουράρει λίγο παραπάνω!

Στην συνέχεια ο κ. Κεχαγιόγλου εξηγώντας τι αφορά το έγγραφο αυτό άρχισε να λέει ότι δικαιώνεται η θέση του και όλες οι ενέργειες που είχε κάνει σχετικά με την κατασκευή, υλοποίηση και παράδοση του νέου Πνευματικού Πολιτιστικού Κέντρου τονίζοντας ότι «Ήμουν ο πιο καθαρός Δήμαρχος και κανείς δεν μπορεί να μου προσάψει τίποτα».

Μένοντας με το στόμα ανοικτό όσοι άκουσαν αυτά που είπε ο πρώην δήμαρχος, μπήκαν στην αίθουσα αφού ο πρόεδρος του δ.σ. καλούσε τους συμβούλους να συνεχίσουν την συνεδρίασή τους. Όπως γίνεται αντιληπτό μετά από όλα αυτά, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το δημ. Συμβούλιο της Τρίτης. Και φυσικά όλοι περιμένουν την απάντηση του κ. Χριστόπουλου, ο οποίος δεν ήταν στο σημερινό συμβούλιο.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.