Δείπνο προς τιμή των δύο φιναλίστ του Κυπέλλου

Δείπνο μεταξύ των παικτών,των προπονητών και των διοικήσεων των ομάδων της Θύελλας Ραφήνας και του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου πραγματοποιήθηκε απόψε (16/3/2015) πριν τον μεγάλο τελικό της Τετάρτης για την ανάδειξη του Κυπελλούχου της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α.

Το τραπέζι έγινε στην Παιανία στο Εξοχικό Κέντρο Ελαιώνα, εκεί εκτός από τα μέλη των ομάδων το παρόν έδωσαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Ανατολικής Αττικής Γεώργιος Παπαμακάριος ο οποίος απέστειλε χαιρετισμό και δήλωσε πως στον τελικό βρίσκονται οι κορυφαίες ομάδες της Ένωσης και ο Εκπρόσωπος Γιώργος Φλαμπούρης.

Ακόμα βρέθηκαν εκεί οι Δήμαρχοι Διονύσου και Ραφήνας -Πικερμίου και ευχήθηκαν να κερδίσει το Κύπελλο ο καλύτερος αλλά δεν έκρυψαν την επιθυμία τους να δουν το τρόπαιο στην πόλη τους.

kypello epsana2

Το κλίμα ήταν πολύ καλό και από της δύο πλευρές. Και οι δύο ομάδες λοιπόν πήραν την απόφαση να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή προς τιμήν του προπονητή του Παλληνιακού Σωκράτη Κιούρκου και θα δοθεί στον νεότερο παίκτη του τελικού βραβείο με το όνομα του εκλιπόντος που θα το δώσει μέλος της οικογένειας του.

Τέλος καλό θα ήταν να αναφερθεί πως φέτος θα ισχύσει και μία αλλαγή καθώς ο νικητής δεν θα πάρει το Κύπελλο αλλά ένα μικρότερο αντίγραφο και όταν φτάσει στις 3 συνολικά κατακτήσεις τότε μόνο η Ένωση θα του το παραδίδει.

Υ.Γ. Η διοίκηση της Θύελλας θέλει να ευχαριστήσει την ομάδα του Παλληνιακού για την παραχώρηση του γηπέδου στην ομάδα για τις προπονήσεις ώστε να συνηθίσουν οι παίκτες το κανονικό χορτάρι ενόψει τελικού.

deipno telikou

Στέλιος Ανδρικάκης

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.