Κατεπείγουσα συνεδρίαση για σήμερα στις 19.30

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας – Πικερμίου Δημήτρης Μισοκοίλης καλεί τους δημοτικούς συμβούλους σήμερα Παρασκευή 3 Απριλίου 2015 και ώρα 19:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος σε κατεπείγουσα συνεδρίαση (αρ. 67 Ν.3852/2010) για να συζητηθεί και να ληφθεί απόφαση για το κάτωθι θέμα:

1. Λήψη απόφασης περί ορισμού επιτροπών βεβαίωσης καλής εκτέλεσης εργασιών και υπηρεσιών, λόγω ανάγκης επιτάχυνσης πληρωμών των χρηματοδοτούμενων έργων από κοινοτικά κονδύλια.

Το θέμα εισάγεται ως κατεπείγον δεδομένου ότι βάσει του υπ’αρ. πρωτ. 36123/31-03-2015 εγγράφου του Υπουργείου Οικονομίας Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού, οι ανάδοχοι των έργων Μ.Ο.Δ. (τέσσερα (4) έργα) πρέπει να πληρωθούν μέχρι 19 Απριλίου 2015, άλλως τα αδιάθετα υπόλοιπα που δεν εκταμιεύθηκαν θα ανακληθούν αυτόματα και θα πρέπει να υποβληθούν αιτήματα εξαρχής όταν θα έχουν ωριμάσει οι διαδικασίες.

Για να δρομολογηθεί η διαδικασία έκδοσης ενταλμάτων πληρωμής των αναδόχων πρέπει να συνυποβληθούν και τα πρωτόκολλα οριστικής παραλαβής των έργων από τις αρμόδιες επιτροπές, οι οποίες δεν έχουν ορισθεί έως σήμερα και γι’ αυτό το λόγο εισάγεται το θέμα με τη μορφή του κατεπείγοντος.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.