Βρέθηκε η Βίκυ Σταμάτη

Η σύζυγος του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου Βίκυ Σταμάτη, βρέθηκε να κρύβεται σε αυτοκίνητο κοντά στην εκκλησία της Παναγίτσας στο Χαϊδάρι, η οποία βρίσκεται κοντά στο Δρομοκαΐτειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικηγόρος της κυρίας Σταμάτη, Φραγκίσκος Ραγκούσης, δέχθηκε το μεσημέρι ένα τηλεφώνημα από μια γυναίκα, το όνομα της οποίας είναι Νίκη και η οποία τον ενημέρωσε ότι η Βίκυ Σταμάτη βρίσκεται στην εν λόγω εκκλησία στο Χαϊδάρι. Αμέσως ο κ. Ραγκούσης ενημέρωσε τον προϊστάμενο εισαγγελέα Εφετών Ισίδωρο Ντογιάκο, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ. Λίγο πριν από τις 15:00 άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν τη Βίκυ Σταμάτη, η οποία τούς παραδόθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι η Βίκυ Σταμάτη απέδρασε χθες τα ξημερώματα, κάπου ανάμεσα στη 01:45 και στις 6 το πρωί, όταν οι φρουροί του ψυχιατρείου αντιλήφθηκαν ότι είχε εξαφανιστεί. Από τότε εξαπολύθηκε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της, ενώ οι συγγενείς της, οι σύνηγοροί της και ο σύζυγός της απηύθυναν εκκλήσεις να γυρίσει.

Ερωτηματικό αποτελεί ακόμη το πώς κατάφερε να δραπετεύει η κυρία Σταμάτη από το Δρομοκαΐτειο, καθώς το λουκέτο στη σιδεριά της μπαλκονόπορτας του δωματίου της βρέθηκε ξεκλείδωτο και όχι σπασμένο, δηλαδή είχε ανοίξει με κλειδί. Μάλιστα, για τον λόγο αυτό συνελήφθησαν χθες τέσσερις φρουροί του ψυχιατρικού νοσοκομείου, οι οποίοι στη συνέχεια αφέθησαν ελεύθεροι.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ., καθώς υπήρχαν σοβαρές ενδείξεις ότι η Βίκυ Σταμάτη είχε συνεργό στην απόδρασή της, επικεντρώθηκαν στα άτομα με τα οποία είχε επαφές το τελευταίο διάστημα και γι’ αυτό θα γινόταν και άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.