Γερ. Βουδούρης: “Θέλουμε γελαστά και χαρούμενα παιδιά”

Ξεκίνησε και επίσημα η προεκλογική περίοδος και οι υποψήφιοι ρίχνονται στη μάχη! Ο Μάκης Βουδούρης έβγαλε το προεκλογικό του φυλλάδιο, το οποίο εκτός από το κείμενό του προς τους δημότες και το σύντομο βιογραφικό, στέλνει και τα δικά του μηνύματα.

Ο γιατρός είναι γραμματέας στο δημοτικό συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου κι ως γνωστόν σ αυτές τις εκλογές κατεβαίνει με την “Σύγχρονη Πολιτεία” του Βαγγέλη Μπουρνούς.

Έν από τα μυνήματα που περνάει και που κάνει αίσθηση στο φυλλάδιό του είναι: “Θέλουμε γελαστά και χαρούμενα παιδιά”.

Ο κ. Βουδούρης με πολύχρονη διοικητική και οργανωτική εμπειρία σε σημαντικές θέσεις της δημόσιας διοίκησης, όπως μεγάλων ασφαλιστικών Οργανισμών (ΟΑΕΕ – ΕΟΠΥΥ) αλλά και με μεγάλη επιρροή στην τοπική αυτοδιοίκηση, αποφάσισε να συστρατευθεί με τον κ. Μπουρνούς ώστε «να εργαστούν από κοινού για το ευρωπαϊκό μέλλον της Ραφήνας και του Πικερμίου».

Η ενασχόλησή του με την τοπική αυτοδιοίκηση έχει μακρά ιστορία. Στις δημοτικές εκλογές του 2002 διεκδίκησε την ψήφο των Αθηναίων πολιτών και κατέλαβε τη θέση του πρώτου επιλαχόντα με 5000 σταυρούς. Είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Ραφήνας τόσο το 2006, όσο και το 2014.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.