Ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Β. Πιστικίδης στην ομιλία του Βενιζέλου στην Παλλήνη

Ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης παραβρέθηκε μεταξύ άλλων καλεσμένων στην σημερινή ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου που έγινε σήμερα το πρωί στην Παλλήνη στο Κελάρι Παπαχρήστου. Το παρών στην ομιλία του κ. Βενιζέλου (τον συνόδευαν η κόρη του και η γυναίκα του) έδωσαν υπουργοί, βουλευτές, δημοτικοί άρχοντες και ψηφοφόροι του κόμματος.

venizelos-pallini7

Φωτό : Αριστερά ο Δήμαρχος Παλλήνης Αθ. Ζούτσος, στο κέντρο ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Β. Πιστικίδης, Δεξιά ο Δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδος Σπ. Μάρκου

“Θα είμαστε σε άμεση συνεργασία, τόσο σε τοπικό, όσο και σε περιφερειακό και κοινοβουλευτικό επίπεδο για να βρεθούν λύσεις και να προχωρήσουν τα θέματα”, τους τόνισε χαρακτηριστικά ο Ευάγγελος Βενιζέλος όσον αφορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ανατολική Αττική.

Για το ΠΑΣΟΚ είπε: ότι “ θα είναι ο εγγυητής και ο ρυθμιστής των εξελίξεων, θα παίξει τον καθοριστικό ρόλο στις 26 Ιανουαρίου», επαναλαμβάνοντας τις θέσεις του για την αναγκαιότητα να υπάρξει μετά τις εκλογές εθνική συνεννόηση, συναίνεση και ενότητα.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι έχει αλλάξει ριζικά η κατάσταση μετά από 5 χρόνια και πως όμως το 2015 είναι πάρα πολύ μακριά από το 2009, αλλά και πάρα πολύ κοντά.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.