Xρ. Τσεμπέρης: “Το 2019 δε μπορεί οι επίδοξοι «Γκρούεζες» να επιβάλλουν «Μαυρογιαλούρους» στη Ραφήνα! Το έργο αυτό τελείωσε”

Χειμαρρώδης, αποκαλυπτικός, καυστικός ο λόγος του Χρήστου Τσεμπέρη, επικεφαλής της «Συνεργασίας Ενεργών Πολιτών» η οποία πρόσφατα τάραξε τα νερά αποφασίζοντας κοινή κάθοδο με τη «Σύγχρονη Πολιτεία» του Βαγγέλη Μπουρνούς.

Μιλά για τις φρικτές μέρες του καλοκαιριού, εξηγεί γιατί ναυάγησε η πρόταση για τριπλή κάθοδο με Μπουρνούς-Πιστικίδη, κατακευραυνώνει τους «Γκρούεζες» της Ραφήνας και αποκαλύπτει ότι θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα ήταν τουλάχιστον δειλία, στη μάχη αυτή να μη βγω μπροστά κι εγώ μαζί με τους υπόλοιπους φίλους».

-Να επανέλθουμε στην αυτοδιοίκηση. Φέτος στις εκλογές για πρώτη φορά εφαρμόζεται η απλή αναλογική. Κάποιοι λένε ότι αυτό θα οδηγήσει σε συναλλαγές και ακυβερνησία…

Υπάρχει πιο ξεκάθαρη λύση από την απόλυτη αποτύπωση της λαϊκής βούλησης, όπως εκφράζεται στην κάλπη; Δεν καταλαβαίνω.
Και μέχρι πότε, τάχα στο όνομα της «κυβερνησιμότητας» θα αλλοιώνουμε τις επιλογές του πολίτη, υπέρ του εκάστοτε δημάρχου; Για πέστε μου πού ακριβώς μας οδήγησε αυτό όλα τα προηγούμενα χρόνια, παρά στη συνδιαλλαγή κάτω από το τραπέζι μεταξύ των ψηφοσυλλεκτών τοπικών παραγόντων και του υποψήφιου δημάρχου;

Έχω μεγαλώσει σε μια λογική ιδεών και προγραμμάτων. Διαλόγου, διαφωνιών και συμφωνιών, αλλά και πολιτικής σύνθεσης. Καθαρά και σταράτα. Μπροστά στον πολίτη.
Δε συμπάθησα ποτέ τη νοοτροπία του ψευτοπαράγοντα, τοπικού, ή πολιτικού και δεν θα το κάνω τώρα. Δεν μπήκα ποτέ σε αλισβερίσια θέσεων και «μου δίνεις σου δίνω». Ο «Μαυρογιαλούρος» ήταν συμπαθής στην ταινία, γιατί και δεν ήξερε και παραιτήθηκε επειδή σιχάθηκε τους «Γκρούεζες».

Ε, το 2019 δε μπορεί οι επίδοξοι «Γκρούεζες» να επιβάλλουν «Μαυρογιαλούρους». Το έργο αυτό τελείωσε.
Το νόημα των καιρών είναι το «εμείς πάνω από το εγώ». Αυτό επιτυγχάνεται μόνο με κοινό βηματισμό , στρατηγικές και προγραμματικές συμφωνίες.
Χαρίζω τους «Γκρούεζες» σε όσους προσδοκούν κάτι από αυτούς και σου λέω ότι εγώ «Μαυρογιαλούρος» δεν γίνομαι.

Συνέντευξη στον Παναγ. Δρίβα

Πηγή: Εφημερίδα Polis

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.