Χρύσα Βλαχάκη: Για την Ραφήνα και το Πικέρμι!

Αγαπητοί μου φίλες και φίλοι, συνδημότες της Ραφήνας και του Πικερμίου…
Έχω την τύχη να μένω σχεδόν όλη μου την ζωή στη Ραφήνα. Ένα τόπο με τόσο φυσικό πλούτο και τόση δυναμική που πολλοί θα ζήλευαν. Τόσο η Ραφήνα, όσο και το Πικέρμι, ο τόπος μας δηλαδή, έχουν πολύ μεγάλες δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης και αξιοποίησης δεδομένων που παρά την πολύ μεγάλη και επιτυχημένη δημιουργική προσπάθεια των τελευταίων ετών δεν έχουν φτάσει ακόμα στο επίπεδο που επιθυμούμε και επιδιώκουμε.

Ανήκω σε μία οικογένεια, πάντα ευαισθητοποιημένη και πάντα παρούσα στα καίρια ζητήματα του τόπου μας.Τόσο με την ενασχόληση του πατέρα μου Πέτρου Βλαχάκη ως δημοτικός σύμβουλος και Αντιδήμαρχος και την δική μου ως Δημοτική Σύμβουλος , όσο και σαν ομάδα, με την ενεργή συμμετοχή μας σε τοπικούς αλλά και πολιτιστικούς συλλόγους, όπως ο σύλλογος του Ν. Βουτζά και ο σύλλογος Κρητών Ραφήνας, κάνουμε την δική μας προσπάθεια για την αξιοποίηση,ανάπτυξη και εξέλιξη της περιοχής μας.

Ζώντας μέσα σε αυτό το κλίμα προσπάθειας για την ανάπτυξη του τόπου μας, αλλά και μέσω της επαγγελματικής μου κατάρτισης και δραστηριότητας ως Πολιτικός Μηχανικός, έχω πάντα την επιθυμία να συμμετέχω ενεργά στα κοινά και να συμβάλλω και εγώ στην επίτευξη ενός καλύτερου αύριο.

Ειδικότερα τα τελευταία χρόνια από την θέση της Δημοτικής Συμβούλου στην οποία με την ψήφο σας με τοποθετήσατε έχω συνεχή επαφή και συμμετοχή στα θέματα,στα προβλήματα και τα πεπραγμένα του Δήμου μας.

Σαν Δημοτική Σύμβουλος ασχολήθηκα κυρίως από την θέση της Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με την εκ βαθέων αναδιοργάνωση της δομής και λειτουργίας της Σχολικής Επιτροπής, την αναπροσαρμογή καταμερισμού των χορηγούμενων κονδυλίων , την υλοποίηση κτιριακών επεμβάσεων και την επίβλεψη των εργασιών, την αναβάθμιση των λειτουργιών των σχολείων (παρουσία σχολικών τροχονόμων, πιστοποίηση οργάνων παιδικής χαράς κ.λ.π.).

Πέραν των παραπάνω συμμετείχα ως ενεργό μέλος στην Οικονομική Επιτροπή, στην επιτροπή Του Ν.Π.Δ.Δ. Φίλιππος Καβουνίδης , στην επιτροπή του αρ. 41 του Ν.1249/82 ως εκπρόσωπος του Δήμου όπου επιτεύχθηκε η μείωση της Τ.Ζ. του Ν.Βουτζά σε 1800 €/τ.μ., σε επιτροπές παραλαβής έργων, σε επιτροπές επιλογής αναδόχου εκπόνησης μελετών και άλλες.

Επίσης, ασχολήθηκα με διάφορες άλλες τεχνικές εργασίες συναφείς με το επάγγελμά μου.

Έχω την επιθυμία για την δημιουργία ενός τόπου με νεανικό καισύγχρονο χαρακτήρα. Μεμηχανισμούς που θα καλύπτουν τις ανάγκες των νέων ζευγαριών,της σύγχρονης οικογένειαςαλλά και θα αγκαλιάζουν εκείνους που πάλεψαν πριν από εμάς για εμάς.

Για την προσεχή τετραετία, εφόσον με τιμήσετε με την ψήφο σας, πέραν των καθηκόντων που θα μου ανατεθούν έχω σκοπό να αξιοποιήσω στο έπακρο τις δυνατότητες που μου παρέχουν οι γνώσεις μου ως Πολιτικός Μηχανικός και να ασχοληθώ με την οργάνωση και εκτέλεση των απαραίτητων πρωτοβουλιών, μελετών και πιέσεων της κεντρικής εξουσίας για την εξυπηρέτηση των αναγκών και διευκολύνσεων για την αντιμετώπιση των συμφορών που προκάλεσε η πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου.

Με χαρά και προσμονή για το καλύτερο,συμπαρατάσσομαι με τον Ευάγγελο Μπουρνούς και ζητώ την στήριξή σας για να συνεχίσουμε την πορεία που έχουμε χαράξει και να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμά μας επιτυγχάνοντας έτσι την περαιτέρω ανάπτυξη της πόλης μας όπως την έχουμε ονειρευτεί και σχεδιάσει.

Οφείλουμε να παλέψουμε για το καλύτερο.
Οφείλουμε να βγάλουμε τους νέους μας από τα αδιέξοδα.
Να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο «σήμερα» για εμάς, ένα ελπιδοφόρο«αύριο» για την ερχόμενη γενιά.
Οφείλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια για την δημιουργία μιας πραγματικά Σύγχρονης Πολιτείας.

Χρύσα Βλαχάκη
Πολιτικός Μηχανικός
Δημοτική Σύμβουλος
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Σας καλώ να με στηρίξετε με την ψήφο σας!

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.