Αποκλειστικό: Αυτό είναι το κοινό ψηφοδέλτιο που θα κατεβάσουν για το Τοπικό Ραφήνας, Πιστικίδης, Φαφούτης & Χριστόπουλος

Κοινό ψηφοδέλτιο για το Τοπικό της Ραφήνας ετοιμάζουν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Πιστικίδης, Φαφούτης και Χριστόπουλος, όπως πρώτα σας έχουμε ενημερώσει μέσα από το irafina.gr, μιας και δεν φαίνεται να έχουν τον κόσμο για να συμπληρώσουν ξεχωριστά ψηφοδέλτια.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του irafina.gr, ο συνδυασμός θα ονομάζεται “Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Ραφήνας” και στο ψηφοδέλτιο θα υπάρχουν 15 υποψήφιοι, δύο λιγότεροι από τον Συνδυασμό «Πολίτες της Ραφήνας», που έχει ανακοινωθεί ήδη από τις αρχές Μαρτίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα ονόματα του συνδυασμού της “Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης” είναι:

Νίκος Γανιάρης, Γιώργος Γκούστης, Μάριος Διαγγελάκης,  Αντώνης Ευθυμίου, Μαργαρίτα Ζηλάκου, Ζωή Ζησιμοπούλου, Βασίλης Κικής, Σοφία Κλάψη, Γιώργος Νικολούλιας, Μανώλης Νταής, Κύριλλος Παπαδόπουλος, Ευτυχία Σακατίδου, Γιάννης Φίλος, Νίκη Χάλαρη και Βαϊα Χαντζή.

Η επίσημη ανακοίνωση είναι θέμα ωρών, μιας και έως τα μεσάνυχτα της Κυριακής λήγει η προθεσμία για την κατάθεση των Συνδυασμών.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.