O Παλληνιώτης Γιώργος Καρατζάς υποψήφιος στην Περιφέρεια με τον Πατούλη

Δυναμική είναι η υποψηφιότητα του Παλληνιώτη Γιώργου Καρατζά, για το Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Αττικής με τον συνδυασμό “ΝΕΑ ΑΡΧΗ” του Γιώργου Πατούλη.

Ο Γιώργος Καρατζάς γεννήθηκε και κατοικεί στην Παλλήνη από το έτος 1969. Τα τελευταία 20 χρόνια μένει στην Κάντζα. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα (Καίτη) Ντάβου (δικηγόρο) και έχουν 3 κόρες, την Κωνσταντίνα, την Μαρία και την Δήμητρα.

Είναι διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) και ασκεί το επάγγελμα του πολιτικού μηχανικού τα τελευταία 20 χρόνια στην ευρύτερη περιοχή της Παλλήνης. Έχει τεχνική εταιρεία μελετών και κατασκευών με ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων (άδειες, στατικές μελέτες, κατασκευές κτηρίων, αναπαλαιώσεις διατηρητέων, διορθώσεις κτηματολογίου).

Είναι μόνιμος ενεργειακός επιθεωρητής. Η ενασχόληση του με τα κοινά είναι έντονη και μετράει πολλά χρόνια. Είναι μέλος του ΔΣ του Ιστορικού Συλλόγου ΦΕΣ «Η ΚΑΝΤΖΑ» ενώ όλα αυτά τα χρόνια έχει διατελέσει μέλος Δ.Σ. σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων.

Από το 2010 και για μια σειρά ετών διετέλεσε γενικός γραμματέας στο σύλλογο «Φίλων Ιερών Μονών Αγ. Όρους». Επίσης έχει υπάρξει μέλος Δ.Σ .του αθλητικού και σκοπευτικού συλλόγου Απόλλων. Από το 2014 έως σήμερα είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης με τον συνδυασμό « Ανθούσα – Γέρακας – Παλλήνη, Πόλεις για να Ζεις» με επικεφαλής τον Παναγιώτη Μερτύρη.

Συμμετέχει στην Β’ Βάθμια Σχολική Επιτροπή και στην Επιτροπή Πολιτικής Προστασίας. Είναι Αντιπρόεδρος στην Επιτροπή Ποιότητα Ζωής και αναπληρωματικό μέλος στην «Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού – Πολιτισμού –
Περιβάλλοντος του Δήμου Παλλήνη.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.