Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση της Ιωάννας Κουλουβράκη για την “Νέα Αρχή” της

Παρουσία πλήθους κόσμου στο Παλαιό Μηχανουργείο στο Λιμάνι του Λαυρίου πραγματοποιήθηκε η εσπερίδα – εκδήλωση, με θέμα: «Πώς η Περιφέρεια μπορεί να συμβάλλει στην Ανάπτυξη της Λαυρεωτικής και εν γένει της Ανατολικής Αττικής», με πρωτοβουλία της δημοτικής συμβούλου Λαυρεωτικής και υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου Ιωάννας Κουλουβράκη.

Ομιλητές ήταν οι;
-Λεωνίδας Κουρής, τ. Νομάρχης Ανατολικής Αττικής
-Σταύρος Παπασταυρόπουλος, τ. Δήμαρχος Λαυρεωτικής, τ. Αντινομάρχης Ανατολικής Αττικής
-Γεώργιος Πατούλης, Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής

Την εκδήλωση συντόνισε η τ. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λαυρεωτικής και τ. Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος κα. Μαρία Γκικαράκη.

Η κ. Κουλουβράκη δήλωσε μετά το πέρας της εκδήλωσης: “Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την θερμή μαζική συμμετοχή σας στο κάλεσμα μου .. Μαζί θα κάνουμε μια Νέα Αρχή για την Αττική!! Συνεχίζουμε…”.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης στην ομιλία του υπογράμμισε ότι η Περιφέρεια την νέα αυτοδιοικητική περίοδο θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Λαυρεωτικής και γενικότερα της Ανατολικής Αττικής με συγκεκριμένα έργα και δράσεις.

«Τα προβλήματα και οι ανάγκες της Ανατολικής Αττικής έχουν καταγραφεί από το συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αττικής. Το ανεπαρκές δίκτυο συγκοινωνιών, η έλλειψη υποδομών με αναπτυξιακή προοπτική, το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, η πολιτιστική και τουριστική ανάδειξη του πλούτου της περιοχής και η βελτίωση των δομών υγείας είναι μόνο μερικά από τα ζητήματα που θα βρεθούν στο επίκεντρο του νέου αναπτυξιακού άξονα που θα αφορά την περιοχή. Όλοι μαζί θα εργαστούμε για τη νέα αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Ανατολικής Αττικής και γενικότερα του λεκανοπεδίου», σημείωσε ο Γ. Πατούλης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους πολιτών, βουλευτών, εκπροσώπων φορέων και συλλόγων, υποψηφίων περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων.

Εκτός από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, ομιλίες πραγματοποιήθηκαν από το Λ. Κουρή, τ. Νομάρχη Ανατολικής Αττικής και το Σ. Παπασταυρόπουλο, τ. Δήμαρχο Λαυρεωτικής και τ. Αντινομάρχη Ανατολικής Αττικής.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.