Έσπασε όλα τα κοντέρ! Σάρωσε ο Μάριος Διαγγελάκης με 804 σταυρούς

Είναι οριστικό! Το ξέραμε αλλά περιμέναμε την επισημοποίηση των αποτελεσμάτων. “Τρένο” αποδείχθηκε ο Mr DiAngelo, Μάριος Διαγγελάκης στις εκλογές για το Τοπικό Ραφήνας, αφού στην παρθενική του συμμετοχή έφθασε να πάρει πάνω από 800 σταυρούς.

Συγκεκριμένα ο Μάριος ήταν μακράν ο πρώτος σε σταυρούς στο ψηφοδέλτιο της “Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης”, τον ψήφισαν 804, κι είναι ένα νούμερο που αγγίζει τα όρια του απόλυτου.

Μόνο η Δήμητρα Τσεβά τον πέρασε στις δημοτικές όμως εκλογές με +900 ψήφους. Ο ίδιος πάντως πλέει σε πελάγη ευτυχίας -δικαιολογημένα- και χαίρεται την πρωτιά του, που επετεύχθη χωρίς “προεκλογικό” αγώνα, εξαγγελίες και φέιγ βολάν, λκαι καμαρώνει όταν λέει σε όλους πως είναι ο πρώτος σε ψήφους άνδρας!

Σίγουρα κουβαλά στις πλάτες ένα όνομα βαρύ για τον τόπο, κι αυτό ενδεχομένως να έπαιξε τον ρόλο του, μα πάνω απ΄όλα οι περισσότεροι λένε πως μέτρησε ο ακέραιος χαρακτήρας του και ότι είναι φιλικός προς όλους. Η εκλογή του με την δυναμική που πήρε από τους 800 plus ψηφοφόρους, θεωρείται ότι θα δώσει άλλον αέρα στο Τοπικά Συμβούλια.

Να τονίσουμε ότι ο Μάριος Διαγγελάκης έχει διατελέσει πρόεδρος στην Τριγλία Ραφήνας, ενώ έχει υπηρετήσει την ομάδα και από άλλες θέσεις στο διοικητικό συμβούλιο, ενώ είναι ενεργό μέλος της Ένωσης Εστιατορίων & Συναφών Αττικής (Ε.Ε.Σ.Α.) στο πλευρό του Τζοβάνι Δαβερώνη όπου μαζί συμμετέχουν σε όλες τις εκδηλώσεις του Σωματείου.

Συνεπώς έχει και την γνώση και την εμπειρία να συμβάλει στον τόπο που γεννήθηκε, μεγάλωσε και ανδρώθηκε επιχειρηματικά, ώστε η συμβολή του στα Τοπικά Συμβούλια να είναι χρήσιμη και καθοριστική.

Πολλά συγχαρητήρια Μάριε για την εκλογή σου και για την καθολική αποδοχή που έχεις από τον κόσμο.

 

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.