Η κόρη της Κατερίνας Παπακώστα είναι ηθοποιός και τραγουδίστρια

H Kατερίνα Παπακώστα, έχει δυο παιδιά, ένα γιο, τον Κωνσταντίνο ο οποίος είναι σήμερα 37 ετών και έχει διδακτορικό στον τομέα Ζωολογίας-Θαλάσσιας Βιολογίας, ενώ παράλληλα είναι ζωγράφος, ποιητής και στιχουργός και την Αγγέλα που είναι 30 ετών και εργάζεται ως ηθοποιός και τραγουδίστρια.

Η Κατερίνα Παπακώστα είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της για το γιο της: «Ο Κωνσταντίνος έχει κινητικά προβλήματα. Αυτό σημαίνει πως δεν μπορεί να έχει τη φυσική δραστηριότητα του έχει ένας μέσος νεαρός άντρας της ηλικίας του. Από την άλλη, έχει μια υπερβάλλουσα νοητική δραστηριότητα, που πραγματικά τον κάνει ξεχωριστό. Κι εγώ και ο άντρας μου-ελπίζω και ο ίδιος ο Κωνσταντίνος- δεν αισθανόμαστε πως υστερεί σε κάτι. Αν τώρα θες να σου μιλήσω ως πολιτικός, θα σου πω πως η πολιτεία δεν έχει κάνει όσα θα έπρεπε να κάνει για τους ανθρώπους με αναπηρία, πως υστερούμε πολύ, ειδικά αν συγκριθούμε με την υπόλοιπη Ευρώπη».

H Aγγέλα, σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Αρμένη και στη συνέχεια έκανε το ντεμπούτο της δίπλα του στο θέατρο. Από τότε την έχουμε δει σε αρκετές παραστάσεις όπως στο «Jeasus Christ Superstar», καθώς και σε κινηματογραφικά έργα όπως στην ταινία «Καζαντζάκης» του Γιάννη Σμαραγδή και στο «Η κόρη του Ρεμπράντ» του Νίκου Παναγιωτόπουλου. Παράλληλα με την ηθοποιία, η Αγγέλα τραγουδάει και έχει κυκλοδορήσει δυο κομμάτια που έχουν τίτλους «Καλοκαίρι έρχεται» και «Εύθραστον».

marieclaire.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.