Θα το φτάσει στα άκρα! Νέα, δημόσια επίθεση στον Snik ετοιμάζει ο Λιάγκας μετά την ντροπιαστική φωτογραφία του… «γυμνοσάλιαγκα»

Η άγρια κόντρα ξεκίνησε όταν ο Γιώργος Λιάγκας παρακολούθησε το βίντεο όπου ο Snik, με μια αγενέστατη και προκλητική συμπεριφορά, βάζει κάποια παλικάρια να κατεβάσουν το μικρόφωνο της ρεπόρτερ της εκπομπής της Φαίης Σκορδά Μαίρης Αρώνη.

Η Φαίη έγινε έξαλλη όπως και ο Γιώργος ο οποίος τα έχωσε χοντρά στον προκλητικό ράπερ. Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του έγινε έξω φρενών.

«Είδατε τι έκανε ο σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στη ρεπόρτερ του Πρωινού του ΑΝΤ1, τη Μαίρη Αρώνη; Αυτός ποιος νομίζει ότι είναι; Αυτοί οι άνθρωποι που εκφράζουν αυτό το στυλ θεωρούν ότι όσο πιο αγενείς είναι, τόσο πιο μάγκες θα γίνουν.

Η αγένεια προς μία εκπρόσωπο των ΜΜΕ, θεωρεί αυτός ο τύπος, μην τον χαρακτηρίσω τώρα… Δεν είναι και ωραίος γκόμενος, τι του βρήκε η Ηλιάνα; Μια γυναίκα μπορεί να γοητευτεί από αυτόν τον τύπο; Είναι αγενής. Σιγά τον Kanye West της Ελλάδος, μη χέσ…με κιόλας…» είπε και συνέχισε:

«Άντε, ο κάθε τίποτα νομίζει ότι έχει υπόσταση στην Ελλάδα, ο κύριος τίποτα. Σιγά μην αποκαλύψουμε το τεράστιο μυστικό του τεράστιου καλλιτέχνη. Έβγαλε η μύγα κ…ο κι έχ…ε τον κόσμο όλο. Έχει πέντε φρουρούς λέει. Επειδή αυτός αισθάνεται ότι είναι ο… Snik Κλούνεϊ, αισθάνονται και αυτοί ότι φυλάνε… Θα τρελαθούμε!»

Λίγες ώρες μετά ο γνωστός ράπερ, που φήμες τον θέλουν να είναι ζευγάρι με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, έδωσε τη δική του απάντηση μέσα από τα stories με μια ντροπιαστική φωτογραφία.
Πιο συγκεκριμένα ο Snik ανέβασε μια φωτογραφία του Γιώργου Λιάγκα με μαγιό στο Instagram, καλύπτοντας το κεφάλι του με ένα σαλιγκάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PatKiout.gr, ο Λιάγκας δεν θα αφήσει αναπάντητη την επίθεση. Αύριο κιόλας, μέσα από την εκπομπή του θα ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά, με νέες δηλώσεις εναντίον του ράπερ, παρότι κάποιοι δικοί του άνθρωποι του συνιστούν να μην το κάνει και, απλώς, να τον περιφρονήσει. Για να δούμε…

patkiout.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.