«Ρουκ Ζουκ»: Σε τσακίρ κέφι η Ζέτα! Το χασάπικο που χόρεψε στην εκπομπή

Στην Αθήνα και στο στούντιο που γυρίζεται το γνωστό τηλεπαιχνίδι «ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ» (ΑΝΤ1), βρέθηκε προ ολίγων ημερών ομάδα νεαρών από την όμορφη Σύρο! Ο λόγος φυσικά δεν ήταν άλλος από την συμμετοχή τους στο συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια…

Η ομάδα Παρα-συρο-μαι βρέθηκε τα τηλεοπτικά πλατό. Μετά την παρουσία τους στο ΑΚΟΥ ΤΙ ΕΙΠΑΝ, οι ίδιοι παίκτες προσπάθησαν να δοκιμάσουν την τύχη τους στο γνωστό τηλεπαιχνίδι!

Η φοβερή παρέα από τη Σύρο αποτελούμενη από τους Βενέδικτο Πολίτη, Στέφανο Παλαιολόγο, Γιάννη, Γιώργο και Γιάννη Σολάρη πήρε μέρος στο γνωστό τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 «Ρουκ Ζουκ» με παρουσιάστρια την εντυπωσιακή Ζέτα Μακρυπούλια, αναστατώνοντας το πλατό της εκπομπής.

Οι Συριανοί αγωνίστηκαν δυνατά και τα έδωσαν όλα προκειμένου να αναδειχθούν νικητές, ωστόσο δεν αποδείχτηκαν τυχεροί καθώς βρέθηκαν αντιμέτωποι με μία ομάδα που ήδη έχει κερδίσει τέσσερις ομάδες .

Πάντως τα παιδιά από τη Σύρο εκτός από το διαγωνιστικό μέρος, έκαναν και άλλες… ομορφιές, δίνοντας μια “γεύση” από την Σύρο , προσφέροντας παραδοσιακά προϊόντα στη Ζέτα, την παραγωγή και την αντίπαλη ομάδα, μια προσφορά του κ. Πρέκα και του γνωστού λουκουμοποιίου ΚΟΡΡΕΣ. Επίσης ευχαριστούν το My city rent a car by Gaviotis!

Σύρος, χωρίς Μάρκο Βαμβακάρη δεν υφίσταται, έτσι λοιπόν ακούστηκε η Φραγκοσυριανή, ενώ ή Ζέτα Μακρυπούλια εξέφρασε το ενδιαφέρον να μάθει χασάπικο από το δάσκαλο του Παραδοσιακού εργαστηρίου Σύρου ‘’Άρωμα Παράδοσης’’, Γιώργο Σολάρη.

Δυστυχώς η ομάδα από τη Σύρο αν και καλύτερη και μπροστά σε όλο το σκορ καθολη την διάρκεια του παιχνιδιού, έχασε για ελάχιστη διαφορά στις… καθυστερήσεις, χάνοντας μεν άλλα κερδίζοντας τις εντυπώσεις δε.

Όπως τους ενημέρωσε η παραγωγή του τηλεπαιχνιδιού η ομάδα θα επισκεφτεί ξανά το ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ, λόγω, ότι έκαναν υψηλό σκορ, παρόλο που έχασαν μάζεψαν ίσως τους περισσότερους πόντους από ομάδα που δεν έχει καταφέρει να κερδίσει.

Όσον αφορά τους λάτρεις των στατιστικών, η ομάδα από την Σύρο, κατάφερε κεντρίσει τους τηλεθεατές, καθώς το «Rouk Zouk» βρέθηκε τη Δευτέρα στη κορυφή της τηλεθέασης καταγράφοντας το εκπληκτικό νούμερο, 27,8% ενώ σε επιμέρους ανδρικό κοινό έφτασε το 37,4%.

cyclades24.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.