Γνωστός ηθοποιός παίρνει θέση στον «πόλεμο» που δέχτηκε ο Μάρκο Σεφερλής! «Η επίθεση της Ακρίτα ήταν λάθος»!

Θέση στον «πόλεμο» που δέχτηκε ο Μάρκος Σεφερλής παίρνει γνωστός ηθοποιός και λέει μεταξύ άλλων: «Η επίθεση της Έλενας Ακρίτα ήταν λάθος»!

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή «Μεσημέρι YES», στον Open αναφέρθηκε, μέσα σε όλα στην τηλεοπτική του απουσία αλλά και στην «μάχη» που έχει προκύψει μεταξύ της γνωστής κριτικού και του καταξιωμένου ηθοποιού-κωμικού!

Ο λόγος για τον Σπύρο Μπιμπίλα ο οποίος είπε χαρακτηριστικά:

«Θέλω να πάει πάρα πολύ καλά αυτή η δουλειά. Νιώθω πως η, κατά τα άλλα πάρα πολύ αξιόλογη, Έλενα Ακρίτα που έχει κάνει μια επίθεση στον Μάρκο, αν έρθει να δει την παράσταση που είναι παραγωγή του Σεφερλή, θα πρέπει να ανασκευάσει όλο αυτό που έχει γράψει. Για τον συγκεκριμένο άνθρωπο αυτή η επίθεση ήταν λάθος. Για άλλα που γράφει υποκλίνομαι».

Πιστεύω ακράδαντα πως η τηλεόραση χάνει που δεν είμαι σε αυτήν. Όταν τόσος κόσμος με σταματάει κάθε μέρα και με ρωτάει γιατί δεν είμαι σε κάποιο σίριαλ. Μας θεωρούν λίγο ξεπερασμένους. Έχω κάνει περίπου 150 σίριαλ, από μικρό ρόλο μέχρι πρώτο αλλά τα τελευταία χρόνια καθόλου.

Τώρα, βέβαια, έχω μία πολύ ευχάριστη πρόταση από έναν καλό μου φίλο που κάνει επανάληψη ενός σίριαλ και θα εμφανιστώ στην τηλεόραση. Αλλά δεν θα το πω τώρα, είναι έκπληξη», υπονοώντας με χαμόγελο πως θα βρεθεί στο νέο κύκλο επεισοδίων του «Καφέ της Χαράς».

youweekly.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.