Η Αρτέμιδα γιόρτασε την πολιούχο Αγ. Μαρίνα – Πρωτοστάτησε στους εορτασμούς ο ΣΕΒΕΑ (φωτό)

Την πολιούχο της Αγία Μαρίνα γιόρτασαν και λιτάνευσαν την Πέμπτη στην Αρτέμιδα. Στον πανηγυρικό εσπερινό χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κ.κ Νικόλαος.

Μπορεί το πανηγύρι να ακυρώθηκε, όμως ο ΣΕΒΕΑ πρωτοστάτησε στους εορτασμούς και ήρθε να καλύψει το κενό διατηρώντας την παράδοση, αλλά και συγχρόνως έδωσε μία νέα μορφή.

Έτσι τα καταστήματα της εστίασης έβγαλαν τραπεζάκια στο δρόμο, αφού η Λεωφόρο Αρτέμιδος είχε πεζοδρομηθεί, ενώ ταυτόχρονα υπήρχαν διάφορα χάπενινγκ

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Μάρκου, αντιδήμαρχοι, η επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Άννα Ραφτοπούλου, δημοτικοί σύμβουλοι  και φυσικά η πρόεδρος του ΣΕΒΕΑ Φωτεινή Τσούρη και ο αντιπρόεδρος Σάββας Ιωαννίδης, στήριξαν αυτή την προσπάθεια και παραβρέθηκαν στους εορτασμούς.

Για πρώτη φορά στην ανατολική Αττική το περιοδικό σχεδία έφερε την αλληλεγγύη για τους αστέγους συνανθρώπους μας της περιοχής και όχι μόνο, με τους πωλητές της να είναι και στις εισόδους της πόλης ενημερώνοντας τους περιπατητές για την δράση τους και το όραμα τους. Ένα όραμα Ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Η Ραφήνα δεν έλειψε από τους εορτασμούς, καθώς η αγωνιστική ποδηλατική ομάδα του Νέου Βουτζά, “Η πρόοδος” έκανε προπόνηση στην λ. Αρτέμιδος, ενώ το  Κing of Bikes είχε στήσει στάντ, με τα μοναδικά του ηλεκτρικά και όχι μόνο, ποδήλατα

Συμμετείχε ακόμα το Gatsoulis Bikes, ενώ τα καταστήματα έκαναν προσφορές στον κόσμο, που μπόρεσε να απολαύσει τον περίπατο του σε μία διαφορετική πόλη!

Να σημειώσουμε πως στους εορτασμούς συμμετείχε και η Φιλαρμονική του Δήμου

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.