Χειροπέδες σε τρία άτομα για κλοπές στα Σπάτα

Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί ηλικίας 49, 44 και 36 ετών, βραδινές ώρες στις 17/7 στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, για διακεκριμένες κλοπές.

Οι αλλοδαποί, μεσημβρινές ώρες στις 16/7, με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν πορτοφόλι μέσα από τσάντα, που ήταν τοποθετημένη εντός οχήματος στο χώρο στάθμευσης του Αερολιμένα Αθηνών στα Σπάτα.

Άμεσα, οι κατηγορούμενοι επιβιβάστηκαν σε όχημα και αποχώρησαν από το σημείο.

Μετά την καταγγελία και την επακόλουθη έρευνα, αστυνομικοί του ανωτέρω Τμήματος, ταυτοποίησαν τους δράστες, τους εντόπισαν στο κέντρο της Αθήνας και τους συνέλαβαν.

Από τις έρευνες που διενεργήθηκαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το αφαιρεθέν πορτοφόλι, φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 1.350 ευρώ.

Επιπρόσθετα ταυτοποιήθηκε ο 36χρονος, ως δράστης κλοπής που είχε σημειωθεί στις 10/7 στην αίθουσα αφίξεων του Αερολιμένα, εντός καταστήματος υγειονομικού χαρακτήρα.

Ο 49χρονος και ο 36χρονος, είχαν συλληφθεί και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.