Γυμναστράδα Ραφήνας 2015: Υπερθέαμα παρουσία της Νατάσσας και του Κώστα Καραμανλή (φωτό)

Σε ένα κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο παρουσία και του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και της συζύγου του Νατάσσας Παζαϊτη Καραμανλή, έγινε η Ημερίδα Ρυθμικής Αγωνιστικής Γυμναστικής «Γυμναστράδα Ραφήνας 2015» που την διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Παλαιστικός Σύλλογος Ραφήνας και Περιχώρων υπό την αιγίδα του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου και του ΔΟΠΑΠ.

Ο κ. Καραμανλής και η σύζυγός του διακριτικοί (όπως πάντα), κάθισαν στα πίσω καθίσματα της εξέδρας χειροκρότησαν τα παιδιά που πήραν μέρος και έδειξαν τον ενθουσιασμό τους για το όμορφο θέαμα που παρακολούθησαν, αποφεύγοντας τα φλας των φωτογράφων.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης, ο οποίος κήρυξε και την έναρξη των αγώνων, οι Αντιδήμαρχοι Ευάγγ. Μπουρνούς, Αντ. Παλπατζής, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Δημήτρης Μισοκοίλης, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Γιώργος Δουβίτσας, ο Σάββας Αραπικλής και ο Άρης Μπουράνης.

Εκεί και οι ηθοποιοί Στέλιος Κρητικός και Αρετή Ζαχαριάδου, γνωστοί από τις εμφανίσεις τους στο θέατρο, σε παραστάσεις του Μάρκου Σεφερλή. Ο Κρητικός φέτος εμφανίζεται και στο πρωινό του Μέγκα.

Την παρουσίαση των ομάδων έκανε η Φανή Ψαθά, ενώ την μουσική επιμέλεια είχε ο Βασίλης Κολλάρος. Στους αγώνες πήραν μέρος οι ομάδες και οι προπονήτριες:

Ολύμπια Τρικάλων (Σιλβάνα Αντρέεβα-Μάγδα Σκρέκα)
Παλαιστικός Σύλλογος Ραφήνας-Πικερμίου (Φανή Ψαθά- Αργυρώ Νώτα και Βέλμα Ανδριανάκη)
Δήμος Νέου Ηρακλείου (Χριστίνα Ψαρράκη)
Fitness Club Αλιβερίου (Αναστασία Παύλου)
ΟΑ Λαυρίου (Δήμητρα Τσαπλαρή-Ιωάννα Ντασιώτη)
ΓΣ Ηλιούπολης (Αργυρώ Νώτα-Φωειάννα Δουφεξοπούλου-Αλεξία Κυριαζή)
ΓΑΣ Μεσόγεια (Ειρήνη Σιδηροπούλου-Ιωάννα Σαμαρά)

Το πρόγραμμα ήταν εντυπωσιακό ενώ οι μικροί αθλητές και οι μικρές αθλήτριες αποθεώθηκαν από τον κόσμο. Η ομάδα από την Ραφήνα, που συμμετείχε στο «Πάρε με μαζί σου» ήταν το «κλου» της ημέρας, κι απέδειξε ότι αγωνιστικά έχει μέλλον.

Τις απονομές των μεταλλίων και των διπλωμάτων έκαναν οι επίσημοι προσκεκλημένοι.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη Φανή και στον Βασίλη που πήραν άριστα και στη φιλοξενία των ομάδων και στην διοργάνωση των αγώνων.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.