Έξι ομάδες στο κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού!

Στις 11.10 δόθηκε η εκκίνηση από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ραφήνας-Πικερμίου για το Κυνήγι του Θησαυρού. Έξι ομάδες έφυγαν με τον χάρτη και τις οδηγίες που παρέλαβαν και διεκδικούν το έπαθλο που δίνεται και είναι: μία εβδομάδα δωρεάν στο καλοκαιρινό Camp χορηγία του ΔΟΠΑΠ.

Αυτές οι ομάδες είναι, οι Crazy Girls, οι Sugar Davids, τα Ξεφτέρια, οι Flaos, οι Cool team και οι Νικητές.

DSC 1984

Τα παιδιά με τους επικεφαλής συγκεντρώθηκαν από τις 10.30 στο χώρο της Βιβλιοθήκης, έφτιαξαν τις ομάδες τους, τις «βάφτισαν», πήραν τους φακέλους, ενημερώθηκαν από τον Βλάσση Χατζηαναστασίου, οποίος ανέφερε ότι: «Υπάρχουν 9 σημαντικά σημεία ιστορικής σημασίας στην πόλη, αξία έχει η συμμετοχή πάνω απ΄όλα κι όχι το έπαθλο. Το 1ο κριτήριο είναι να βρείτε και να φωτογραφίσετε τα σημεία, που είναι ο γρίφος και το 2ο κριτήριο είναι η ταχύτητα. Η ομάδα που θα έχει βρει τους περισσότερους γρίφους θα κερδίσει. Έχετε στη διάθεσή σας μιάμιση ώρα».

DSC 1981

Από τη μεριά του ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ κ. Γιώργος Δουβίτσας δήλωσε στο irafina.gr ότι «κάνουμε το κυνήγι του θησαυρού για να μάθουν τα παιδιά την ιστορία αυτού του τόπου. Με τον τρόπο αυτό δίνετε η ευκαιρία πέρα από τις γνώσεις που θα πάρουν και θα γνωρίσουν καλύτερα τα ιστορικά σημεία της πόλης μας, να διασκεδάσουν αλλά και να δώσουμε στα παιδιά που θα κερδίσουν την δυνατότητα να πάνε δωρεάν στο Camp που διοργανώνει ο ΔΟΠΑΠ. Με λίγα λόγια, να έχουν και κάποιο κίνητρο. Τέλος να τονίσω ότι συμμετοχή έχουν παιδιά και από το Πικέρμι».

DSC 1977

Να πούμε ακόμα ότι τα σημεία που θα πρέπει να περάσουν είναι: Λαογραφικό Μουσείο, Παντοβασίλισσα, Οχυρό Παναγίτσα, Δημαρχείο, Μνημείο του Ναυαγίου της «Χρυσής Αυγής», Τσιμεντόπλοιο, Αγία Μαρίνα και επιστροφή στη Βιβλιοθήκη.

DSC 1963

DSC 1973

DSC 1974

DSC 1979

DSC 1988

DSC 1990

DSC 1991

DSC 1992

DSC 1993

DSC 1995

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.