Μεγάλο συναυλιακό ΜΠΑΜ με τους Locomondo στην Ραφήνα!

Ναι είναι γεγονός. Οι Locomondo ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα συγκροτήματα στην Ελλάδα με χιλιάδες φανς, και με πασίγνωστα τραγούδια που έχουν σημαδέψει την ελληνική δισκογραφία, ξεκινούν την καλοκαιρινή τους περιοδεία από την Ραφήνα.

Ο ΔΟΠΑΠ σε συνεργασία με τους τρεις ποδοσφαιρικούς συλλόγους της περιοχής μας, την Τριγλία, την Θύελλα και τον Αετό Πικερμίου, φέρνουν στο δημοτικό στάδιο Ραφήνας το Σάββατο 20 Ιουνίου, τους μοναδικούς LOCOMONDO για να χρωματίζουν με ήχους και θετική διάθεση το κοινό της Ραφήνας και όχι μόνο.

Ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ κ. Γ. Δουβίτσας μιλώντας αποκλειστικά στο irafina.gr ανέφερε ότι «Πρόκειται για ένα μεγάλο μουσικό γεγονός που βάζει στον συναυλιακό χάρτη την περιοχή μας. Έχουν ξεκινήσει ήδη οι προετοιμασίες που θα περιλαμβάνουν ακόμα και πούλμαν από τον Προαστιακό σιδηρόδρομο στην Παλλήνη, για την μετακίνηση όσων έρθουν από την Αθήνα ή από άλλες περιοχές της Αττικής. Η μεταφορά τους θα γίνεται από εκεί στο Γήπεδο και μετά το τέλος της συναυλίας από το γήπεδο στον σταθμό. Να τονίσω ότι η συναυλία αυτή θα είναι και η μοναδική που θα δώσουν οι Locomondo εντός Αττικής».

Τη βραδιά θα ανοίξουν η MARFIE, ερμηνεύοντας ζωντανά το “ΧΑΜΕΝΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ” καθώς και το ολοκαίνουργιο κομμάτι της “ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ)”, και οι BEATGHOSTS με την πρόσφατη επιτυχία τους “SPELL”, το video clip του οποίου βρίσκεται σταθερά από την ημερομηνία κυκλοφορίας του στο Hitlist Hellas του μουσικού καναλιού MTV, ανεβαίνοντας μάλιστα στην πρώτη θέση πριν από μερικές εβδομάδες!

Σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr αυτή δεν πρόκειται να είναι η μοναδική μεγάλη συναυλία. Αναμένονται και άλλες εκπλήξεις από τον ΔΟΠΑΠ και εμείς όπως πάντα θα σας κρατάμε ενήμερους.

Λίγα λόγια για τους Locomondo

Οι Locomondo είναι σήμερα ένα από τα πιο γνωστά και αγαπητά συγκροτήματα στην Ελλάδα. Το όνομα μεταφρασμένο θα πει “τρελός κόσμος” (loco = τρελός στα ισπανικά, mondo = κόσμος στα ιταλικά). Η μουσική τους είναι μία μίξη από Reggae, Ska και Latin ρυθμούς που συνδυάζονται κυρίως με ελληνικό στίχο και συχνά με στοιχεία από την ελληνική παραδοσιακή μουσική.Ιδρύθηκαν από τον Μάρκο Κούμαρη και το Γιάννη Βαρνάβα το 2003 στην Αθήνα. Αργότερα προσχώρησαν οι: Σπύρος Μπεσδέκης (μπάσο), Σταμάτης Γούλας (πλήκτρα), Θανάσης Ταμπάκης (ηχοληψία), Στρατής Σούντρης (drums), Μιχάλης Μουρντζής (κρουστά). Από το 2003 ως το 2005 drummer του συγκροτήματος ήταν ο Στέφανος Ψαραδάκης. Σήμερα αποτελούνται από αυτόν τον πυρήνα 7 μελών με επικεφαλής τον κύριο συνθέτη και στιχουργό Μάρκο Κούμαρη και πλαισιώνονται κατά καιρούς από διάφορους guest μουσικούς.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.