Άρχισαν τα όργανα στην Αρτέμιδα μετά την μετακίνηση Β. Λυμπερόπουλου

Ο Νίκος Χατζηνικολάου από την Α.ΝΑ.Σ.Σ.Α μετά την μετακίνηση του Βασίλη Λυμπερόπουλου από την παράταξη της Άννας Ραφτοπούλου προς τον Μάρκου έκανε το δικό του σχόλιο λέγοντας μεταξύ άλλων…

“Κάποια στιγμή είχα δώσει ένα χαρτάκι στην Άννα (Ραφτοπούλου) και είπα “στείλτον”! Όλοι σε μισούσαν τότε”, ενώ ποιο κάτω αναφέρει: “Φρόντισε να τα βρεις με τον εαυτό σου πρώτα.. με μετά ζητά την ψήφο του κόσμου”.

Διαβάστε όλη την ανάρτηση του Ν. Χατζηνικολάου:  “Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω και από τη μεριά μου τον Βασίλη, επειδή έφυγε.

Τρεις μήνες μετά τις εκλογές, όταν έκατσες σε ένα τραπέζι με 4 σοβαρά και αξιόλογα άτομα της παράταξής μας, σηκώθηκες και έφυγες βρίζοντας και τινάζοντας τα χαρτιά στον αέρα, επειδή όπως είπες,” είχα ραντεβού και ήθελα να φύγω”

Μας αφησες άφωνους όλους όταν εγκατέλειψες το συμβούλιο 50 ατόμων, πάλι με έναν ιδιαίτερο τσαμπουκα.. επειδή κάποιος μίλησε όταν μιλούσες.. Εκείνη τη στιγμή έδωσα ένα χαρτάκι στην Άννα και είπα “στείλτον”! Όλοι σε μισούσαν..

Αναρωτιέμαι λοιπόν τι είναι αυτά τα led που γράφεις στην ανάρτηση σου..? για ποια επικοινωνία λες? Αφού ειχες αφεθεί στο έλεος.. Φρόντισε να τα βρεις με τον εαυτό σου πρώτα.. με μετά ζητά την ψήφο του κόσμου”.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.