Σπάτα – Αρτέμιδα: Τί λέει η αστυνομία για τα περί «αντιπαράθεσης» παιδιών των δύο περιοχών

Δικαιολογημένη ανησυχία επικρατεί μεταξύ των γονέων σε Σπάτα και Αρτέμιδα μετά τα όσα γράφτηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης για… δυναμικές αντιπαραθέσεις μεταξύ εφήβων των Σπάτων και της Αρτέμιδας.

Όπως είναι φυσικό το θέμα συζητείται ευρέως στις δυο τοπικές κοινωνίες με ορισμένους μάλιστα να προσπαθούν να ρίξουν λάδι σε μια φωτιά η οποία όμως, ευτυχώς, δεν φαίνεται να υπάρχει τουλάχιστον στον βαθμό που παρουσιάζεται από πολίτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του notioanatolika.gr από τοπικές αστυνομικές πηγές, εδώ και τουλάχιστον έξι μήνες – συμπεριλαμβανομένου δηλαδή και του διαστήματος των καλοκαιρινών διακοπών οπότε τα παιδιά μπορούσαν να κινηθούν πιο άνετα – δεν υπάρχουν καταγγελίες για οιουδήποτε είδους επεισόδια ανάμεσα σε εφήβους των δύο πόλεων.

Πάντως γίνεται σαφές ότι εφόσον καταγγελθούν τέτοια βίαια περιστατικά η αστυνομία θα λάβει όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα τηρώντας πάντοτε διακριτική στάση αφού πρόκειται για ανηλίκους.

Τα μοναδικά «επεισόδια» που καταγράφηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι αυτά μεταξύ γονέων ή μεταξύ γονέων και μαθητών στις πρόσφατες καταλήψεις σχολείων χωρίς όμως και πάλι να θεωρηθεί αναγκαία η αστυνομική επέμβαση.

Σημειώνεται τέλος ότι, όπως διαρκώς επαναλάμβαναν οι αστυνομικές πηγές, σε περίπτωση ύπαρξης περιστατικών βίας συνιστάται η ενημέρωση της αστυνομίας ώστε να παρέμβει προκειμένου να αποφευχθούν εντάσεις οι οποίες είναι δυνατόν να οδηγήσουν σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

notioanatolika.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.