Νέος Βουτζάς: Το γήπεδο μπάσκετ παίρνει το όνομα του Σπύρου Ιωνά!

Το θέμα της λήψης απόφασης για την ονομασία του Αθλητικού χώρου που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Χρυσοστόμου Σμύρνης και Νυμφών στο Νέο Βουτζά, συζητήθηκε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Μαραθώνα

Για το θέμα αυτό επιστολή είχε αποστείλει στον Δήμαρχο Μαραθώνα Στέργιο Τσίρκα,  εκ μέρους του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ν. Βουτζά “Η ΠΡΟΟΔΟΣ”  η κα. Έμυ Κροκίδη στην οποία ανέφερε:

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας, θα ήθελα να σας υποβάλω το αίτημα, να ονομαστεί το γήπεδο Μπάσκετ, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Χρ. Σμύρνης και Νυμφών, στο Ν. Βουτζά όπως και εσείς έχετε συμφωνήσει) σε « Γήπεδο Μπάσκετ Σπύρου Ιωνά>.

Η συγκεκριμένη ονομασία, αποτελεί αίτημα, της Συντονιστικής Επιτροπής, του Αθλητικού Συλλόγου αλλά και των κατοίκων της περιοχής μας και συνδέετε με την θλιβερή απώλεια μέλους, μιας από τις πλέον δραστήριες οικογένειες του Νέου Βουτζά.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση.

Σας ευχαριστούμε θερμά!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Έμυ Κροκίδη

Πρόεδρος του ΔΣ. και Της Συντονιστικής Επιτροπής Συλλόγων και κατοίκων Ν.Βουτζά

Τα μέλη της Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, ψήφισαν ομόφωνα να ονομαστεί το Γήπεδο Μπάσκετ, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Χρ. Σμύρνης και Νυμφών, στο Ν. Βουτζά σε  “Γήπεδο Μπάσκετ Σπύρου Ιωνά”.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.