Το παρασκήνιο για τα ΚΕΛ και την Ψυττάλεια

Σε μείζον ζήτημα της προεκλογικής περιόδου αναδείχθηκε το ζήτημα της σύνδεσης της αποχέτευσης περιοχών της Ανατολικής Αττικής με το ΚΕΛ της Ψυττάλειας.

Συγκεκριμένος βουλευτής εκτίμησε πως ήταν ο μοναδικός τρόπος για να καταφέρει να επανεκλεγεί και ούτε λίγο ούτε πολύ στρατοπέδευσε στο γραφείο συναρμόδιου πράσινου υπουργού πιέζοντας να βάλει την πολυπόθητη υπογραφή.

Προφανώς ο βουλευτής φανταζόταν την υποδοχή ηρώου που θα του επιφύλασσαν οι κάτοικοι της περιοχής μόνο που δεν τα είχε υπολογίσει όλα όπως νόμιζε.
Γιατί μπορεί στην ΕΥΔΑΠ να ασκήθηκαν πολιτικές πιέσεις για να αλλάξει τον δικό της σχεδιασμό που δεν επέτρεπε να προστεθούν και άλλες περιοχές στον βιολογικό καθαρισμό της Ψυττάλειας όμως εν τέλει η υπόθεση σκόνταψε στους αυτοδιοικητικούς του Πειραιά!

Ο έντρομος υπουργός όπου ανάμεσα σε δεκάδες κρίσιμα ζητήματα γεωπολιτικής σημασίας αναγκαζόταν να ανέχεται τον βουλευτή, κάλεσε τα στελέχη του κόμματός του στον Πειραιά να αναλάβουν δράση για να τον σώσουν.

Έτσι και έγινε! Εκτός των δημάρχων, κρούση έγινε και στον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη ο οποίος δεν είχε να κάνει τίποτε άλλο από το να καταγγείλει την ΕΥΔΑΠ και να θυμίσει τα όσα από ετών έχουν αποφασισθεί.

Το θέμα θάφτηκε στα γρήγορα και ο βουλευτής αναγκάστηκε να τα μαζέψει αλλά και να απολογηθεί στο κόμμα του μιας και για την δική του σωτηρία πήγε να βάλει «φωτιά» στο σκηνικό της Α’ και Β’ Πειραιά από όπου και περιμένουν πολλά!

Πηγή: www.notioanatolika,gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.