Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Μόνο εμείς ξέρουμε τι πραγματικά περάσαμε…»

Στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» βρέθηκε καλεσμένη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου το πρωί της Mεγάλης Δευτέρας.

Η ηθοποιός εξήγησε πως όταν φεύγει από το σπίτι της έχει… δράματα καθώς έχει αποκτήσει μεγάλο δέσιμο με τις κόρες της εντός της καραντίνας.

«Υπάρχει πολύ δέσιμο, είμαστε συνέχεια μαζί. Η μεγάλη αντιλαμβάνεται τι δουλειά κάνω, της κάνει λίγο εντύπωση αλλά νομίζω καμαρώνει. Κλαίνε όταν με βλέπουν στην τηλεόραση» ανέφερε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην νέα παράσταση «Νυφικό Κρεβάτι». «Η δουλειά μου με κρατάει ζωντανή, με κρατάει σε εγρήγορση και δημιουργική. Θα είναι από τις πιο ευτυχισμένες συγκυρίες της ζωής μου. Το ονειρευόμουν από τότε που ήμουν στην σχολή» ανέφερε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και σημείωσε πως οι θεατές θα δουν μια «έξυπνη» διασκευή.

Μιλώντας για τον συμπρωταγωνιστή της, Ορέστη Τζιόβα, ανέφερε πως: «Επικοινωνούμε απόλυτα, έχουμε πολύ ωραία χημεία, είναι σαν είμαστε φίλοι 500 χρόνια. Μοιραζόμαστε τα προσωπικά μας, με ακούει πολύ, γελάμε πάρα πολύ και δουλεύουμε με πάρα πολύ ωραίο τρόπο».

Ο «πόνος» για μερίδα του κόσμου

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δέχθηκε ερώτηση και για το ελληνικό MeToo και τόνισε πως όλα έχουν πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

«Ο σκοπός μας ήταν να μη θεωρούνται αυτονόητες πράξεις κακουργηματικές» είπε ενώ δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες καθώς: «Είναι λεπτές οι ισορροπίες και πολλά μπορούν να είναι μηνύσιμα».

Αυτό όμως που «πονάει» την Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι μια μικρή μερίδα κόσμου «που έχει πάρει τα πράγματα διαφορετικά» και κρίνει με άδικο τρόπο τις αποκαλύψεις. Ήταν μια πολύ σωστή στιγμή να γίνουν τα πράγματα έτσι. Ελπίζω ότι η κοινωνία μας αλλάζει».

Ο λόγος που μίλησε δημόσια

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου εξήγησε πως ήταν δύσκολο να πάρει την απόφαση να μιλήσει δημόσια για τα όσα έχει καταγγείλει.

«Από το ήξερα μέχρι το μπορώ να κάνω κάτι για αυτό, είναι μια μεγάλη διαδρομή. Μόνο εμείς ξέρουμε τι περάσαμε για να φτάσουμε στο σημείο να ‘πιάσουν τα χέρια μας’ τα κορίτσια που έχουν μεγαλύτερα τραύματα από τα δικά μας».

«Όταν ξέρεις την αλήθεια δεν έχεις κάτι να φοβηθείς. Τώρα υπάρχει κάποιος φόβος αλλά έχω εμπιστοσύνη στην καλή ενέργεια, όλα θα πάνε καλά» ανέφερε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για το αν την νοιάζει να αμφισβητηθεί.

newsbeast.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.