Στη Ραφήνα ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης

Στα μέρη μας βρέθηκε το μεσημεράκι του Σαββάτου ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης για μια χαλαρή κουβεντούλα με φίλους του. Ο κ. υπουργός ήπιε τον καφέ του, μίλησε με τον κόσμο, απάντησε στις ερωτήσεις που του έθεσαν σε ότι αφορά την πόλη μας και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

sant spirtzis

Εμείς –σιγά μην δεν το μαθαίναμε- με αφορμή της παρουσίας του στη Ραφήνα, ζητήσαμε από τον κ. Σπίρτζη να μας κάνει μια αποκλειστική δήλωση.

Δύο κουβέντες, όχι φυσικά για το δημοψήφισμα, διότι υπάρχει η απαγόρευση βάσει νόμου, αλλά για την επόμενη μέρα και για το ποια είναι τα σχέδιά του για την πόλη μας.

Πρώτα πρώτα κ. Υπουργέ θέλουμε να μας πείτε τι θα γίνει την αμέσως επόμενη μέρα, ανεξαρτήτου αποτελέσματος:

«Τη Δευτέρα όλοι μαζί, θα δώσουμε μια πολύ σκληρή μάχη. Όλοι μαζί, θα ανέβουμε τη δύσκολη ανηφόρα της κατοχύρωσης των δημοκρατικών και κοινωνικών θεσμών. Σίγουρα οι πρώτες μέρες θα είναι δύσκολες. Πρέπει όμως να μπούμε στη διαδικασία της κοινωνικής αλληλεγγύης, της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας και της πραγματικής ευρωπαϊκής πορείας της Ελλάδας».

Ποιοι είναι οι στόχοι σας στο Υπουργείο, επιγραμματικά:

«Εθνική επιλογή του μοντέλου ανάπτυξης, σχεδιασμός και ιεράρχηση των έργων, ευνοϊκό θεσμικό πλαίσιο και αναγκαίοι πόροι».

Και όσον αφορά την πόλη μας, τι έχετε να πείτε στους ραφηνιώτες και στις ραφηνιώτισες που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην καθημερινότητά τους:

«Η Ραφήνα είναι πάντα στα πλάνα μας, είναι μια πόλη που βρίσκεται στα άμεσα σχέδιά μας. Πρώτα απ ‘όλα έγινε η αρχή με τα αντιπλημμυρικά έργα, έχουμε κατά νου την αξιοποίηση του κτιρίου του ΟΤΕ, ενώ στις άμεσες προτεραιότητές μας είναι η σύνδεση της πόλης με το Αεροδρόμιο, τον Προαστιακό και την Αττική Οδό. Επίσης γίνεται μελέτη για τη δυνατότητα της βοήθειας στην… εσωτερική συγκοινωνία, ας το πούμε έτσι, με την διάθεση λεωφορείων που θα πραγματοποιούν δρομολόγια κοντινά και θα εξυπηρετούν πολύ κόσμο. Αυτό όμως που προέχει είναι να γίνουν έργα κι όχι να μείνουμε στα λόγια».

Κε Υπουργέ ευχαριστούμε πολύ.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.