To Protypo Rafina Fitness Club στηρίζει την δράση “Πόλη με ποδήλατα – Όμορφη πόλη”

Το γυμναστήριο μας στηρίζει έμπρακτα την δράση “Πόλη με ποδήλατα – Όμορφη πόλη”.
Την Παρασκευή 16 Ιουλίου, η Ραφήνα ζει μια μέρα γεμάτη ποδήλατο!

Στο πλαίσιο της σειράς δράσεων “Πόλη με ποδήλατα – όμορφη πόλη” που πραγματοποιείται σε 19 Ελληνικές πόλεις από τα My market, υλοποιείται μια δράση, αφιερωμένη στο ποδήλατο, που αποτελείται από τις εξής ενέργειες:

1. Δωρεάν έλεγχος ποδηλάτου: Ένας τεχνικός ελέγχει το ποδήλατό σας και σας δίνει συμβουλές για πιθανές αναβαθμίσεις, μικρορυθμίσεις ή αλλαγές που θα μπορούσαν να κάνουν τη διαδικασία της ποδηλασίας ακόμα πιο απολαυστική!
2. Μιλάμε για ποδήλατο: Tι σας αρέσει στο ποδήλατο; Τι σας δυσκολεύει; Πώς θα θέλατε να είναι η πόλη σας; Τι θα θέλατε να μοιραστείτε με τον δήμo σας;
3. Δίπλωμα ποδηλάτου για παιδιά δημοτικού: Το “Δίπλωμα Ποδηλάτου” είναι μια συμβολική ενέργεια που έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά αλλά και τους γονείς σχετικά με τη σημασία του ποδηλάτου για τη ζωή μας, τους βασικούς κανόνες ασφαλείας αλλά και το γεγονός πως ο ΚΟΚ ισχύει για όλους μας – και για τα ποδήλατα.

Ωράριο: Η δράση “Πόλη με ποδήλατα – όμορφη πόλη” θα πραγματοποιηθεί από τις 11:00 το πρωί ως τις 21:00 το βράδυ, με ένα δίωρο μεσημεριανό διάλειμμα, στο Πάρκο Καραμανλή.

Παράλληλα μπορείτε να δείτε και να δοκιμάσετε τους εναλλακτικούς τύπους ποδηλάτων για αστική μετακίνηση: Ηλεκτρικό πόλης, ηλεκτρικό trekking, Διπλωτό αλλά και Gravel.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.