Έτοιμο το «Κλειστό Γυμναστήριο» στη Ραφήνα με δωρεά της “Αιγέας” του Θανάση Μαρτίνου

Με δωρεά της εταιρείας ΑΙΓΕΑΣ του Θανάση Μαρτίνου το κλειστό γυμναστήριο της Ραφήνας είναι έτοιμο να τεθεί σε πλήρη λειτουργία και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ καθώς το πιο δύσκολο κομμάτι, η ανακατασκευή του παρκέ, ολοκληρώθηκε σε λιγότερο από 20 μέρες.

Τα ιδιωτικά συνεργεία της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου ΑΙΓΕΑΣ έπιασαν δουλειά περίπου στις 12 Αυγούστου και τέλη του ίδιου μήνα το παρκέ είχε παραδοθεί.

Η νέα παρέμβαση του κ. Μαρτίνου ουσιαστικά έλυσε -για ακόμη μια φορά- τα χέρια του Δήμου ο οποίος αν και είχε αποφασίσει την ανακατασκευή του δαπέδου, δεν θα μπορούσε να υλοποιήσει το έργο σε χρόνους συμβατούς με τις υποχρεώσεις των ομάδων.

Παράλληλα, πολύ σύντομα θα είναι έτοιμες και οι μπασκέτες του γηπέδου για τις οποίες τελικά αποφασίστηκε να μην αντικατασταθούν -αν και εκφράστηκε η πρόθεση περί του αντιθέτου από την ΑΙΓΕΑΣ – καθώς αν και παλαιού τύπου είναι εξαιρετικής ποιότητας. Η καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός ότι τα ανταλλακτικά είναι δυσεύρετα και έτσι απαιτείται περισσότερο χρόνος.

Επιπροσθέτως, μεταφέρθηκαν και οι γραμμές του γηπέδου ώστε να δημιουργηθεί επιπλέον χώρος και να μπορούν να προπονούνται ταυτόχρονα δύο τμήματα παιδιών. Επίσης ο ΔΟΠΑΠ πραγματοποίησε απαραίτητες εργασίες τόσο στην υδραυλική εγκατάσταση όσο και στα αποδυτήρια διαιτητών και ομάδων.

Όμως μας είπε ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ κ. Σπύρος Λουκάτος ήταν επιτακτική η ανάγκη για ανακατασκευή του δαπέδου του «Κλειστού Γυμναστηρίου» το οποίο είχε φτιαχτεί πριν από περίπου 22 χρόνια και το μόνο που είχε γίνει ήταν -πριν από μία δεκαετία- το γυάλισμα του παρκέ.

Ο κ. Λουκάτος πρόσθεσε: «Ήταν ακόμη μια πολύ γενναιόδωρη πράξη (του κ. Μαρτίνου) μέσα στις εκατοντάδες για το Δήμο Ραφήνας και όλη την Ελλάδα. Σε χρόνους που δεν θα μπορούσε το δημόσιο έγινε πλήρης ανακατασκευή και έχουμε ένα «Κλειστό» ιδιαίτερα λειτουργικό για τα επόμενα χρόνια».

«Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου ο ΔΟΠΑΠ και προσωπικά εγώ ως πρόεδρός του, ευχαριστούμε πολύ την ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ και ιδιαίτερα τον κ. Θανάση Μαρτίνο καθώς και τον κ. Παγώνη (Διευθυντής Τμήματος Δωρεών) για την βοήθεια που έχουν προσφέρει, προσφέρουν και θα προσφέρουν. Το βασικότερο είναι ότι πρώτη τους προτεραιότητα, όπως έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια, είναι τα παιδιά. Και σε τέτοιους είδους προβλήματα παρέχουν λύσεις εξπρές» κατέληξε ο κ. Λουκάτος.

Εφημερίδα Polis

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.