Σύλλογος Τρίτεκνων & Πολύτεκνων: “Μην αφήνετε έξω από τον Σύλλογο πράγματα”

Για ακομα μια φορά θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να μην αφήνετε έξω από τον σύλλογο πράγματα .Δεν έχει νόημα να τα αφήνετε απέξω γιατί τα σκορπάνε και πάνε χαμένα καθώς και δημιουργείτε πρόβλημα στον σύλλογο γιατί δέχεται συστάσεις από τον δήμο Ραφήνας.

Την ανακοίνωση αυτή την έχουμε ξαναβάλει αλλά δυστυχώς επαναλαμβάνεται η ίδια κατάσταση .Έχουμε τοποθετήσει και ταμπέλα εδώ και ένα χρόνο αλλά συνεχίζεται το ίδιο φαινόμενο .Στην πόρτα του συλλόγου μας υπάρχει το τηλέφωνό μας .

Η λειτουργία του συλλόγου είναι κάθε Παρασκευή 6 με 8 το απόγευμα …χρόνια τώρα .

Γνωρίζοντας αυτά μπορείτε είτε να τηλεφωνήσετε στα τηλ τού συλλόγου μας είτε να έρθετε τις ώρες που γνωρίζετε ότι είμαστε ανοικτά .Η συγκέντρωση των πράγματων γίνεται μόνο τις ώρες αυτές και την μέρα αυτή .

Συγκεντρώνουμε μικρό αντικείμενα χρήσιμα και σε καλή κατάσταση ρούχα παπούτσια παιχνίδια και τρόφιμα τα οποία δίνονται σε οικογένειες τριτεκνες και πολύτεκνες στην Αττική .

Επίσης στα γραφεία μας γίνεται ανακύκλωση ηλεκτρικών μικρών συσκευών και γίνεται συγκέντρωση από καπάκια σε συνεργασία με το ένα παιδί μετράει τα άστρα για την αγορά αμαξιδίων .

Οποίος θέλει μπορεί να μπει στην σελίδα τους και να δει που δίνονται και το έργο τους εμείς είμαστε σημείο συγκέντρωσης στην περιοχή μας και μια καινούργια δράση που κάνουμε στον σύλλογο μας είναι συγκέντρωση από καταστήματα τις βραδινές -ωρες τρόφιμα σφολιατες κ.α τα οποία δίνονται σε οικογένειες με μικρά παιδιά στις γύρω περιοχές .

Επίσης να θυμίσουμε το έργο μας θα συνεχιστεί παρά τα εμπόδια που θέτουν αρκετοί και να θυμίσουμε ότι όλο αυτό είναι εθελοντικό και μόνο .Αυτά σε απάντηση και ενημέρωση όλων .

Ευχαριστούμε πολύ
Από το ΔΣ

Σύλλογος τρίτεκνων πολύτεκνων Αττικής “Αγιος Νεκτάριος”

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.