Οι Brave Night μάχες του Πρωτέα Ραφήνας και οι μαθητές του Ν. Τόλια (φωτό)

O «Πρωτέας» Ραφήνας έδωσε δυναμικό παρόν στο Brave Night, μια βραδιά διαφήμιση για τον χώρο των πολεμικών τεχνών στο beach bar « Ιππόκαμπος» στην Αρτέμιδα, με τον Νίκο Τόλια που μαζί με τους μαθητές του τμήματος Aikido της σχολής παρουσίασαν ένα πρόγραμμα επιδείξεων και τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο να πετυχαίνει σπουδαία νίκη έναντι του Ελευθέριου Αρώνη (Red Dragon Team).

DSC 3249

Την βραδιά άνοιξε ο Νίκος Τόλιας που μαζί με τους μαθητές του ανέβηκαν στο ring που είχε στηθεί πάνω στην παραλία και παρουσίασαν ένα πρόγραμμα επίδειξης Aikido που εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους.

DSC 3265

DSC 3345

Η συνέχεια, για τον Α.Γ.Σ Πρωτέα Ραφήνας, δόθηκε από τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο που αντιμετώπισε σε έναν αγώνα Low Kick (3 x 1.5) τον Ελευθέριο Αρώνη (Red Dragon Team) σε έναν πολύ δυνατό αγώνα με νικητή τον μαθητή του Απ. Πολυχρονάκη αθλητή του Α.Γ.Σ Πρωτέα Ραφήνας, την πρώτη του σε επαγγελματικό επίπεδο.

DSC 3551

DSC 3580

Η διοργάνωση του Brave Night στο Beach Bar «Ιππόκαμπος» ήταν εξαιρετική σε όλα τα επίπεδα και πρόσφερε άφθονο θέαμα με 12 πολλοί δυνατούς αγώνες από 20 σχολές της Αττικής και της επαρχίας στον κόσμο που είχε γεμίσει από νωρίς τον χώρο του μαγαζιού εντός αλλά και στην παραλία.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.