Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση “Μύθοι και αλήθειες για τα αντιβιοτικά και τα εμβόλια” με συντονιστή τον Γ. Χριστόπουλο

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα “Μύθοι και αλήθειες για τα αντιβιοτικά και τα εμβόλια”.

Σε ρόλο συντονιστή ήταν ο λάτρεις της Τήνου, Ιατρός και Πολιτευτής Κυκλάδων με τη Ν.Δ. κ. Γιώργος Χριστόπουλος.

Στην αρχή τον λόγο είχε η Αρμόδια Αντιδήμαρχος για θέματα τουρισμού κα. Αναστασία Δεληγιάννη που καλωσόρισε του παρευρισκόμενους ομιλητές στην Τήνο και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους. Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε η κα. Κυριακή Κανελλακοπούλου, η οποία ανέλυσε πως δεν είναι καλό ο άνθρωπος να παίρνει χωρίς λόγο αντιβιοτικά.

mythoi_alithies

Έπειτα, στο κοινό απευθύνθηκε η κα. Ελένη Γιαμαρέλλου για να ενημερώσει του παρευρισκόμενους για τα εμβόλια καθώς και για το σε ποιες περιπτώσεις πρέπει να εμβολιαζόμαστε. Μεταξύ άλλων τόνισε ότι σαν λαός δεν εμβολιαζόμαστε ανάλογα όσο πρέπει και είναι μια συνήθεια η οποία πρέπει να αλλάξει.

mythoi_alithies2

Μετά τις ομιλίες ανοίχτηκε διάλογος μεταξύ των πολιτών που βρισκόταν στην αίθουσα και των ομιλητών. Τέλος, τον δικό του χαιρετισμό και ερωτήσεις απεύθυνε ο πρόεδρος του Ιδρύματος Τηνιακού Πολιτισμού, κ. Νικόλαος Διαμαντάκης.

Πηγή: tinostoday.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.