Πολύτιμη νίκη ο ΑΟ Άρτεμις, 4-3 τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου

Θέση στην πρώτη πεντάδα έπιασε ο ΑΟ Άρτεμις στον 1ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑΝΑ, υπενθυμίζοντας και τη δική του υποψηφιότητα σε εκείνες για τη συμμετοχή στα πλέι οφ της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Λούτσας κατέβαλε με 4-3 τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου, παρότι βρέθηκε με την… πλάτη στον τοίχο! Μόλις στο 4ο λεπτό ο Σαλαπάτας έκανε το 0-1, με τον Στάμο να γράφει το 0-2 στο 33ο λεπτό με σουτ εκτός περιοχής. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου (42′) ο Ράσα μείωσε με σουτ μετά από σέντρα του Μασκλαβάνου (1-2), με τον τελευταίο να παίρνει την σκυτάλη και να ισοφαρίζει στο 54ο λεπτό, κλέβοντας την μπάλα και πλασάροντας εύστοχα (2-2).

Τέσσερα λεπτά μετά ο Ράσα με σουτ έφερε την απόλυτη ανατροπή (3-2), ο Κιρτζιαλίδης ισοφάρισε για τους ερυθρόλευκους με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (3-3) στο 65ο λεπτό και δύο λεπτά μετά (67′) πάλι ο Μασκλαβάνος, από την άσπρη βούλα κι εκείνος, μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Ράσα για το τελικό 4-3!

Διαιτητές: Δραγάτης, Καραθανάσης-Κουτζιακουτζίδης

ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ (Γιάννης Φύτιλης): Καραογλάνης, Μπουλούμπασης (81′ Αγγελακόπουλος), Καζάλας, Τασσόπουλος, Θεοχάρης, Λ. Φύτιλης, Μ. Φύτιλης (85′ Μοιρασγεντής), Τσέπας, Μασκλαβάνος, Ράσα, Κοζανίδης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦ. (Γιάννης Μαγγίνας): Ιωσήπου, Ζαχαράκης, Γιαννακόπουλος (89′ Λαπούση), Μεταλλινός, Ζώνας, Κολιμάτσης, Κιρτζιαλίδης, Σαλαπάτας (54′ Βασίλης), Μαγγίνας, Στάμος, Σεΐτι.

soccerlive.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.