Τριγλία: Με ασθενοφόρο έφυγε από το γήπεδο ο Βίλα (φωτό)

H μεγάλη χαρά προπονητών, παικτών και διοίκησης της Τριγλίας για την νίκη στο ντέρμπι με τη Μαρκό, μετριάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή Βασίλη Βίλα.

Ο μεσοεπιθετικός των κιτρινόμαυρων χτύπησε σε μία φάση στο 75ο λεπτό του αγώνα και δέχτηκε άμεσα τις πρώτες βοήθειες του τις προσέφεραν ο γιατρός του αγώνα, ο φυσιοθεραπευτής της Τριγλίας Δημήτρης Λυμπερόπουλος αλλά και ο γιατρός της Μαρκό.

Η κατάστασή του όμως κρίθηκε κρίσιμη κι έτσι κάλεσαν το 166 για να έρθει ασθενοφόρο στις 17.20, -κανα 25λεπτο δηλαδή μετά το τέλος του αγώνα- και να τον μεταφέρει στο ΚΑΤ.

Στο ασθενοφόρο τον συνόδευσαν η γεν. αρχηγός των κιτρινόμαυρων Ειρήνη Ρεντζούλη και ο Δημ. Λυμπερόπουλος. Μετά το τέλος του αγώνα όλοι οι παίκτες έσπευσαν στον ποδοσφαιριστή για να τον εμψυχώσουν και να του δώσουν κουράγιο και δύναμη.

Δηλώσεις σχετικά με τον τραυματισμό του συμπαίκτη του έκανε στο irafina.gr )Δείτε άλλο ρεπορτάζ) και ο αρχηγός της ομάδας Χρήστος Μεϊμάρογλου. όπως και ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Παπακωστούλης. Ας ελπίσουμε πως είναι κάτι που ο ποδοσφαιριστής θα το ξεπεράσει άμεσα.

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε…

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.