Θετική στον κορονοϊό η βασίλισσα Ελισσάβετ

Με κορονοϊό η βασίλισσα Ελισάβετ, επιβεβαιώθηκε από το Παλάτι.
Η βασίλισσα Ελισάβετ βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, σύμφωνα με ανακοίνωση από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Η 95χρονη μονάρχης παρουσιάζει «ήπια συμπτώματα που μοιάζουν με κρυολόγημα», σύμφωνα με το Παλάτι, «αλλά αναμένει να συνεχίσει να εκτελεί ελαφρά καθήκοντα αυτή την εβδομάδα».

«Θα συνεχίσει να λαμβάνει ιατρική φροντίδα και θα ακολουθήσει όλες τις κατάλληλες οδηγίες», συνεχίζει η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται, πως ο πρίγκιπας Κάρολος, γιος της βασίλισσας, βρέθηκε θετικός στην Covid-19 πριν μερικές ημέρες, ενώ είχε γίνει γνωστό πως δύο ημέρες πριν διαγνωστεί με τη νόσο είχε έρθει σε επαφή με την Ελισσάβετ. Με κορονοϊό νόσησε επίσης και η σύζυγος του Κάρολου, Καμίλα.

Την Τετάρτη, η βασίλισσα ενημέρωσε το προσωπικό των Ανακτόρων ότι «δεν μπορεί να κινηθεί εύκολα» μετά την πρώτη δια ζώσης εκτέλεση των καθηκόντων της.

Ο πρίγκιπας Κάρολος διεγνώσθη θετικός στον νέο κορονοϊό την Πέμπτη 10/2. Σημειώνεται, πως πρόκειται για τη δεύτερη φορά που ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου προσβάλλεται από τον ιό.

Η Ελισάβετ είναι πλήρως εμβολιασμένη, αφού έλαβε το πρώτο της εμβόλιο τον Ιανουάριο του 2021 και τον Μάρτιο έκανε τη δεύτερη δόση, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι πιστεύεται, πως έκανε και την αναμνηστική δόση τον Οκτώβριο.

 

ieidiseis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.