Αρτέμιδα: Ξεμπλοκάρουν μεγάλα έργα υποδομών – Υπογράφηκε η σύμβαση για την Πράξη Εφαρμογής πολεοδομικών μελετών!

Ξεμπλοκάρουν μεγάλα έργα υποδομών στην Αρτρέμιδα, καθώς έπεσαν οι υπογραφές για την σύμβαση για την Πράξη Εφαρμογής των εγκεκριμένων πολεοδομικών μελετών στην Πολεοδομική Ενότητα 12 και σε τμήματα των Πολεοδομικών Ενοτήτων 1, 2, 6, 8, 9, 10, 11, 13, και 14 της Δ.Ε. Αρτέμιδος (περιοχή Β΄ κατοικίας) του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος σε εκτάσεις συνολικού εμβαδού επιφανείας 3.000 στρεμμάτων περίπου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος Σπάτων Αρτέμιδος αναφέρεται:

Υπογράφηκε σήμερα η σύμβαση για την Πράξη Εφαρμογής των εγκεκριμένων πολεοδομικών μελετών στην Πολεοδομική Ενότητα 12 και σε τμήματα των Πολεοδομικών Ενοτήτων 1, 2, 6, 8, 9, 10, 11, 13, και 14 της Δ.Ε. Αρτέμιδος (περιοχή Β΄ κατοικίας) του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος σε εκτάσεις συνολικού εμβαδού επιφανείας 3.000 στρεμμάτων περίπου.

Η διαδικασία ακύρωσης της παλιάς σύμβασης άρχισε το 2015 και ολοκληρώθηκε στα τέλη του 2017. Καταφέραμε να εξασφαλίσουμε νέα χρηματοδότηση το 2019 και ο διαγωνισμός με την εξέταση των προσφυγών ολοκληρώθηκε στα τέλη του 2021. Σήμερα μετά την έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, με την υπογραφή της σύμβασης, η πόλη της Αρτέμιδας κάνει ένα μεγάλο βήμα στο αύριο με την ολοκλήρωση της μελέτης πράξης εφαρμογής σε 30 μήνες.

Αυτό σημαίνει ότι μετά την ολοκλήρωση της μελέτης θα υπάρξει η δυνατότητα για την κατασκευή όλων των έργων υποδομών όπως δρόμοι, πεζοδρόμια, πλατείες, παιδικές χαρές και χωροί πρασίνου.
Πάμε μπροστά, συνεχίζουμε με έργα!!!

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.